Quantcast
Till salu inom: ”

vagn draghundar draghund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En fin vagn för barmarksträning av draghundar. Bra till att motionera andra hundar på ett kontrollerat sätt också. Den är i bra skick (men dammig). Lämplig för att köra 2 -6 hundar. En person kan åka med på sitsen framtill och den som kör står bakom styret. Vagnen är inte använd på något år eftersom jag nu kör fler än 6 hundar, men eftersom den var dyr så vill jag ha 4000 kr för den. Några dragselar kan få följa med på köpet.
säljes Chlan Training Cart - Light vikt ca 60kg ca 80 med batteri körd två säsonger med upp till 6st malamuter Ledbelysning 3000lumen samt batteri pack 35 amp (går att göra med upp till 75amp) en upp sättning nya broms belägg med följer fotbroms till alla 4 hjulen ( trumbromsar) samt parkerings broms. ny köpt för två år sedan. lätt att få upp på hundsläpet fungera fint och säljes för nya tyngre cart behövs. Pris 7000:- eller bud draghund,slädhund,hundsläde,cart, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mobile garage. Litet garage med nycklar till dörrarna samt tre bilar, Brio draghund, Brio stapelclown, Draghund, teddykompaniet, Pop-up friends, Mask, Leksakskarusell, Speldosa-elefant, Mjuka babyböcker och skallror, Babyleksaker som går att hänga på tex vagnen, hårda leksaksnycklar. Paketpris för alla leksaker 250kr
Perfekt vagn för dig som tränar dina draghundar eller nått annat. Pris 4000:- Ring för mera info Danne 0738298424
Hund Vagn med 2 skaklar och selar säljes . Har används till draghundar 30-40kg . Gärna mejl .