Allt till salu inom "barbie häst och vagn"

Sortering:
Barbie grejer.
Boden
4 dagar

Barbie grejer. Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Leksaker, spel,
Uppsala
20 dagar

Leksaker, spel, Visa liknande

50 kr
Blocket.se
Barbie saker
2 månader

Barbie saker Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Jönköping

Blandade leksaker

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej!Jag säljer 1 dockvagn,1 paket med 5 burkar trä färg, inte så stora,barbi och barbi kläder,barbi häst med vagn som kan kopplas till vissa barbi bilar. dockvagnen kostar 100:- burkarna med färg kostar 25:- barbina kostar 20:-/st lilla kostar 10:- hästen med vagn kostar 50 :- barbi kläderna kostar 100:- för påsen vet ej om barbi och barbi kläder är äkta.Skicka helst vad du vill ha via sms till 0768-517526.
0 kr
Blocket.se

Barbie dockor och tillbehör

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Jag har den Perfekta Julklappen till alla de som har små flickor som älskar att leka med Barbie dockor. Dom är i mycket god skick och färdiga att lekas med. Det tillkommer även 2 Barbie hästar med vagnar och några möbler. Priset varierar allt från 50kr och uppåt beroende på dockans kvalitet eller vad det är. Men varför inte köpa allt för bara 700kr så är Julklappen klar att öppnas :) Med vänliga hälsningar Natalia.
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Barbie möbler, Barbie häst & tågbana

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Barbie möbler med tillbehör. Kök & matbord & stolar. Badrumsmöbler med: komplettmöbel med spegel & handfat, ducsh, Badkar. Sovrumsmöbler säng & sminkbord med stol till. Pris: 750 kr. Barbie häst för plats för två med en barbie docka & tillbehör.Två ridhjälmar, ryktborste, borste, morrötter. 250 kr. FisherPrice tågbana med ett lok & tre vagnar. Pris: 250 kr. fraktas ej. Prutat och klart. Sms svar helst.
250 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Göteborg

Barbie med barbiehästar och massor av tillbeh

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag säljer 14 barbiehästar, 4 tillhörande barbies, en häst och vagn, en hund och massor av tillbehör så som spadar, grep, kvast, hinkar, borstar, pokaler osv. Skickar med 19 små samlad miniatyr hästar och hundar. Allt är i fint skick, några prylar är nya. Tänkte ett paketpris på 350 kr eller högst budande. Avhämtning accepteras, finns i västra frölunda, göteborg. jag skickar även med posten. Jag tar endast emot meddelande via mejl. Mejla för mer info och bilder! // Fanny
350 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Vännäs

Barbie

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer Barbie dockar både stora och små med blandade kläder och tillbehör. Det är bilar häst släp, häst och vagn, häst med sadel. Sängar barnstolar skötbord badkar mm. Förutom det som finns med på bilden följer det med 12 barbie till. Sedan är det två små låder med skor smycken och massor av små grejor till barbie. Det följer även med två små serviser. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj