Quantcast
Till salu inom: ”

barbie häst och vagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej!Jag säljer 1 dockvagn,1 paket med 5 burkar trä färg, inte så stora,barbi och barbi kläder,barbi häst med vagn som kan kopplas till vissa barbi bilar. dockvagnen kostar 100:- burkarna med färg kostar 25:- barbina kostar 20:-/st lilla kostar 10:- hästen med vagn kostar 50 :- barbi kläderna kostar 100:- för påsen vet ej om barbi och barbi kläder är äkta.Skicka helst vad du vill ha via sms till 0768-517526.
Hej Jag har den Perfekta Julklappen till alla de som har små flickor som älskar att leka med Barbie dockor. Dom är i mycket god skick och färdiga att lekas med. Det tillkommer även 2 Barbie hästar med vagnar och några möbler. Priset varierar allt från 50kr och uppåt beroende på dockans kvalitet eller vad det är. Men varför inte köpa allt för bara 700kr så är Julklappen klar att öppnas :) Med vänliga hälsningar Natalia.
Barbie möbler med tillbehör. Kök & matbord & stolar. Badrumsmöbler med: komplettmöbel med spegel & handfat, ducsh, Badkar. Sovrumsmöbler säng & sminkbord med stol till. Pris: 750 kr. Barbie häst för plats för två med en barbie docka & tillbehör.Två ridhjälmar, ryktborste, borste, morrötter. 250 kr. FisherPrice tågbana med ett lok & tre vagnar. Pris: 250 kr. fraktas ej. Prutat och klart. Sms svar helst.
Jag säljer 14 barbiehästar, 4 tillhörande barbies, en häst och vagn, en hund och massor av tillbehör så som spadar, grep, kvast, hinkar, borstar, pokaler osv. Skickar med 19 små samlad miniatyr hästar och hundar. Allt är i fint skick, några prylar är nya. Tänkte ett paketpris på 350 kr eller högst budande. Avhämtning accepteras, finns i västra frölunda, göteborg. jag skickar även med posten. Jag tar endast emot meddelande via mejl. Mejla för mer info och bilder! // Fanny
Säljer Barbie dockar både stora och små med blandade kläder och tillbehör. Det är bilar häst släp, häst och vagn, häst med sadel. Sängar barnstolar skötbord badkar mm. Förutom det som finns med på bilden följer det med 12 barbie till. Sedan är det två små låder med skor smycken och massor av små grejor till barbie. Det följer även med två små serviser. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.