Quantcast
Till salu inom

"vasaskeppet byggmodell säljes"

Butik
3 dagar

LEGO City Torg 60271

1 599 kr
Blocket.se
Butik
9 dagar

COBI-2531 M12 - Tung kanon...

449 kr
Blocket.se
Sollentuna
27 dagar

Ungdomsböcker

40 kr
Blocket.se
Bromma
1 månader

3 st antika eldställ

400 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Byggmodell av Suzuki Katana skala 1/12

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Byggmodell av Suzuki Katana skala 1/12. OBS! Den finns EJ att få tag på i handeln sedan många år tillbaka och den är helt ny i originalkartong enligt bilden. Jag hade 2 st exakt likadana byggmodeller och sålde den första för några år sedan och den såldes då direkt och ett 10-tal personer hörde då av sig och ville också köpa en likadan, men då ville jag bara sälja 1 st och behålla den andra, men nu säljer jag även den sista, så nu gäller "först till kvarn" även den här gången! 1500:- Den finns att hämta i centrala Uppsala. Jag kan nås både via telefon och mail men nås allra säkrast via telefon eller sms mellan kl 09.00-19.00 alla dagar. Övriga tider nås jag via sms eller mail. Hinner jag inte svara under dagtid så skicka gärna ett sms i så fall eller ring igen men givetvis kan du även maila.
1 500 kr
Blocket.se

Vålnader på Vasaskeppet

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
Rabén & Sjögren | Utg. 2011. Ej o.u. | Kartonnage. | 96 s. | 9789129676624 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Tillsammans med Betty och Rurik fortsätter Jack sökandet efter sina föräldrar. För att lyckas behöver de den mytomspunna Silverkompassen. Spåren leder dem till Vasamuseet. Men Vasaskeppet vaktas av vålnader: drunknade sjömän som följde regalskeppet till havets botten då det förliste år 1628. Och vålnader är inte att leka med! ´ Jakten på Jack är en äventyrsserie i fyra delar: Trolldom i Gamla stan, Vålnader på Vasaskeppet, Varulvar i Storkyrkan och Häxor i tunnelbanan. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
130 kr
Bokbörsen.se

Ww1 byggmodeller och rc plan objekt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej , säljer nu mitt reperatiosn objekts flygplan och lite mer byggmodeller. Flygplan: 100kr Byggmodellerna: 250kr Flygplanet: Säljes som rep objekt och väldigt billigt då där ej är ett batteri eller en kontroll till den , men motorn o växellådan funkar perfekt , botten vingen är skadad och bör lagas eller bytas ut , ingår även ett " extra delar kit " 2 proppelrar , frigolit lim , nos , och massa skruvar etc , har använt flygplanet som en dekoration i huset då det är väldigt fint och stort. 100kr är priset cockpitten saknas och behövs sättas på en ny. alla extra delar går o hitta flygplanet kostade 1600kr nytt men eftersom det är i kasst skick säljes det för 100kr. Byggmodellerna här har vi lite 1:35 första världskriget modeller , 1 hus , 1 träd , 1 male tank (stor) 1 atleri kanon med 3 crew och 12 infanteri. helt ok målade bra skick med. 250kr messa , ring eller maila för mer info mvh
100 kr
Blocket.se