Quantcast
Till salu inom

"vassklippare vasskratta handy säljes"

Butik Järfälla
5 dagar

Vassklippare - vasskniv - v...

1 325 kr
ABC-Annons.se
Berlin
4 dagar

Stuga för 4 personer i Berlin

600 kr
ABC-Annons.se
Butik Hisingen
5 dagar

Maserati GranTurismo MC Str...

875 000 kr
Bilweb.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Bromma

Pedaler och Handy Recorder

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Boss pedalen på bilden är såld! En stycken H2 Handy Recorder säljes. Använd en gång, är som ny! En bra mick om du vill spela in hemma eller i replokalen. 1000,- Fender 65 Deluxe Reverb Amp pedal som ger det klassiska ljudet från Fender förstärkaren från 65. Ett måste för den som söker det där coola vintagesoundet! 850,- (nypris 1125,-) T-Rex Mudhoney distpedal från T-Rex. Kvalitets pedal med en grym dist! 950,- (nypris 1495,-) Om du köper allt så får du det för 2500,-
850 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

H2 Handy recorder digital stereo inspelare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Zoom H2 Handy recorder är liten, portabel och väldigt enkel att använda. Kostade mig 2200 kr säljes för 850kr eller högstbjudande. Använd endast ett par ggr. I nyskick med alla tillbehör i originalförpackning. Enkelt att göra kvalitets stereoinspelningar! är perfekt för alla möjliga ljudupptagningar konserter,konferenser, miljöljud, livemusik, låtskrivande eller repetitioner. länk för mer info: http://www.zoom.co.jp/english/products/h2/ svara först via mail.
850 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Östra Göinge

Heiniger Handy Clipper

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Heiniger Handy Clipper säljs. Har använt klippapparaten till min häst men den funkar även till kor. Köpte den ny för 3 vintrar sen och har använt den sparsamt, så den går så gott som ny. Apparaten är lätt, smidig och är utrustad med en tystgående 120 watt motor som speciellt är lämplig för klippning av häst. Sladden är 5 m lång. (Väska, rengöringsborste och olja ingår). Nypris: 3490 kr.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gislaved

Handdammsugare, Nilfisk Handy 2-in-1

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nilfisk Handy 2 i 1 - Två maskiner i en där det går snabbt och lätt att plocka av sugenheten för att använda den på bord eller andra mer svåråtkomliga ställen. Alltid klar att använda direkt från laddaren. Med en roterande borste på golvmunstycket får Handy lätt upp hår och smulor från golvet och mattor. Fällbar för enkel förvaring. Tvättbart filter ger längre livslängd. Observera att filtret måste vara helt torrt innan det sätts tillbaka i maskinen. Enkel tömning av behållaren. • Ihopfällbart handtag för enkel förvaring • Ljusindikator för uppladdning • Enkel och hygienisk tömning • Dubbla tvättbara filter • Softgrip handtag • 12 volt • V10 stk. miljövänliga NIMH batterier (1800 mAh) • 20 minuters arbetstid • Avtagbart munstycke • Vikt: 3.35 kg • Färg:Vit Skyltexemplar, något missfärgad Ordinarie pris: 1250 kr
900 kr
Blocket.se
Båtplats  ·  Tyresö

Uppställningsbockar / Siggebocken Handy

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Sidobockarna placeras under vardera aktre hörnet, där båtskrovet är som styvast och där planande och halvplanande båtar (med några få undantag) har en plan yta. Kölbocken, som är lägre, placeras i princip eligt figuren. När båten är avställd och kran eller vagn är borta, drar man ett spännban runt sidobockarna, omedelbart under stöd- plattorna och under kölen. Anliggningen mellan stödplatta och båtskrov förbättras vid behov med kilar. Båtens lutning längsled bestämmes lätt med extra klossar på kölbockarna. Det kan vara bra med lite lutning akteröver så kölvattnet inte blir kvar i fören. Modell Handy har testats på Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut i Borås. Sidobocken började deformeras långsamt vid elva tons vertikalbelastning, utan att ta emot mer last. Detta efter att tidigare ha misshandlats med diverse kombilaster. Efter provningarna har bockarna ytterligare förstärkts.
1 450 kr
Blocket.se