Quantcast
Till salu inom: ”

veckoförråd pellets säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Komplett pelletsanläggning Viking Bio ifrån 2006. - Brännare. - Matarskruv. - Veckoförråd. - Effekt 15-20kW. Har solpanel så systemet är bara använt under vinterhalvåret. Allt fungerar och används idag. Vill ni se systemet i drift så passa på innan jag plockar ner det för att byta till bergvärme. Har ca en halv pall pellets kvar. Kan sälja det med om vi kommer överens om pris.
Säljer min PX21 som jag haft som backup då jag eldar med ved. Den är inköpt 2005 och är inte uppdaterad med någon ny mjukvara. Har kört c:a 15 pallar pellets totalt, så den är inte körd särskilt mycket. Det ingår veckoförråd (PF400) samt skruv på 1,7m. Kontakta mig via mejl. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min pellets brännare med tillbehör så som veckoförråd och skruv expansions kärl(ny) och varmvatten bredare. brännaren är komplett med shunt och "data" för bränning. All elektronik är med så inget saknas! allt fungerar fel fritt! Ring ej efter 20.00!!! Mail lånad! Ring endast!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer jag lite saker som blivit över. Bild 1. Western 11/36 Trädgårds traktor, den är uppstartade men behöver en service. Pris 3500:- Bild 2. Pioner båt, 5 personers. Har en liten skada på relingen. Pris 7500:- Bild 3. MAFA veckoförråd pellets. Pris 1500:- Bild 4. Nissan Terrano 2 baksäten, Som nya då bilen använts som varuleverans Pris 1500:- Kontakts på mail för mera info om sakerna
Säljer en komplett pelletsanläggning med brännare, panna, veckoförråd för pellets, matarskruv + övriga tillbehör. Tändstift byttes för ca 1-2 år sedan. Maskinen är i skrivande stund fortfarande i bruk och kommer vara det i ca 3-4 veckor till och den pellets som är kvar då följer med vid köp. Säljes p.g.a byte till bergvärme. Pannan är en CTC1100 och brännaren är av märket Pellex. Finns att ses i Forshaga och kan vid intresse även skicka fler bilder.