Quantcast
Till salu inom: ”

sveriges billigaste pellets säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Däckbalansering för tunga fordon. ATB Balanseringsvätska är en helt unik produkt i branschen. Glöm pellets, plastkulor och pulver, nu finns Active Tire Balance i Sverige. ATB balanseringsvätska skapar en balansering från insidan av däcket. Fungerar enligt naturlagarna. Centrifugalkraften fördelar vätskan till den plats där obalansen uppstår och balanserar däcket direkt. ATB är överlägsen traditionell balansering eftersom den arbetar på insidan av däcket nära centrum av gravitationen. ATB Balanseringsvätska både kyler och balanserar däcket samt förhindrar rostbildning på fälgarna. Vätskan innehåller ett unikt smörjmedel som även förenklar däckdemonteringen. Balanseringsvätskan är miljövänlig och frostskyddad till minus 40 grader Celsius.
Trevlig 1½ plansvilla med källare. Vacker tomt på 1300 kvm med uppvuxna bärbuskar, äppelträd och körsbärsträd. Altan i söderläge. Stora ljusa rum, vardagsrum med öppen spis, stort kök med vedspis, 4 sovrum och 2 badrum. Gott om förrådsutrymmen och plats för hobbyverksamhet. Vattenburen uppvärmning med pellets och el. Ctc panna från -02 Janfirebrännare från -05 med stort bulkförråd. Stambyte gjort -02 Ny el -03 Bredband 100 mbit Kallgarage för 1 bil samt uteförråd med plats för t ex skoter. 1 mil till Robertsfors 5 mil till Umeå 8 mil till Skellefteå 2 mil till Bygdsiljum med jättefin slalombacke Chans till naturnära och billigt boende! Obs! Uthyres ej!
Fin mycket reparad suterräng villa Boyta 135 kvm, Biyta 90 kvm, Tomt 1361 kvm. Plan 1 källarvåning med nybyggd brokvist, hall, tvättrum, badkar, torkrum, pannrum och 2 förråds rum, Kan göras om till bostadsrum. Plan 2 mellanvåning med 3 rum, nyrenoverat kök med nya vitvaror, nyrenoverad toalett med massage dusch, stor altan på 38 kvm. Plan 3 övervåning med 2 rum och toalett. Fönster på mellanvåningen, övervåningen och ett i källarvåningen är bytta till 3 glas fönster från elitfönster. Vi har även bytt golvmatta i kök och hall, nya golv i totalt 3 rum på mellanvåning och övervåning. vattenburenvärme. Panna, pellets,ved eller el. Tilläggsisolerad skum i ytterväggar. Det är underbar utsikt över Hassela sjön och skidanläggningen. Endast 5 km till Hassela skiresort, 3 km till hasselakollektivets golfbana och även 1 mil till Ede golfbana. 250 meter till skola, 200 meter till mataffär, bio, bibliotek, mack och busshållsplats. Huset är värderat av värderingsinstitutet till 375 000:-Mycket billigare än en stuga i fjällen. Priset kan även diskuteras vid snabb affär.Köp som sommaratuga och hyr ut på vintern om ni inte är där.Det är mycket skidturister på vintern som man kan hyra ut till. Ring vid frågor. Har fler bilder på huset som jag kan mejla. Karl-Olov 0701707620 Visning vid överenskomelse.
Komplett pellets anläggning med veckoförråd, inmatningsskruv och en väl fungerande brännare finnes. Givtvis följer instruktionsbok med. Medföljer även styrsystem för att förlänga gångtiden för ännu bättre effektivitet. En driftsäker brännare med bra verkningsgrad som inte käkar tändelement eller har en massa rörliga delar som kan gå sönder. Passa på att installera innan Kung Bore kopplar sitt järngrepp om Sverige. Billigast på Blocket?