Quantcast
Till salu inom: ”

ved tierp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Klipsch RF-82

Södermanlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

färskt älg kött ej nerfryst styckas i kväll för omgående leverans endast 45kr/kilot vid snabb affär och många kilo kan jag gå ner betydligt i pris. det finns ca 600kg så först till kvarn som gäller. jag har inte möjlighet att frysa ner köttet för jag har bara en liten frys. Annons kvar=kött kvar jag har även ved potatis majs ärtor sockerbetor smsa för mer info mailen är lånad. OBS endast sms, telefonen defekt, ringer upp från annan telefon om intresse finns.
El-vedkapsåg Faxes http://www.faxes.se/vedkap.html# 1år gammal svensktillverkad Vi har använt den att kapa upp stockar från rivet hus och är nu färdiga med det så därför säljes sågen. Bra skick och fungerar mycket bra. Stark motor på 4kw Lagrad med 2 lager med fettnipplar!! Ska du kapa ved så köp denna som istället för en som kostar nästan lika mycket och är gammal och sopor. Nypris 9500Kr+moms =11875 och frakten är inte gratis på denna..... Så passa på nu! Ved kap såg Inga mail kompisar tack.
Asp som ringbarkats och torkat på rot. 45cm längd (max). Max diameter ca 15 cm. Kluvet o upptravat i början på maj. Hämtas på plats och lastas av köparen. Totalt ca 50 m3 travat mått. Säljes allt i en post eller i delposter. Observera att travat mått innehåller ca 50% mer ved än stjälpt mått! Finns i Vendel, 3,5 mil norr om Uppsala och 3 mil söder om Tierp. /Per-Martin Sökord: vedpannved travat asp
En trave björkved kapad och kyven ca 1 m långa 11 m3 690 kr/m3. En trave blandved kapad och kyven ca 1 m långa 12 m3 490 kr/m3. Säljs endast hel trave.
Blandad ved för avhämtning ca 50 m3. Prisidé 350 kr/m3. Kan diskuteras vid snabb affär och köp av hela partiet.