Quantcast
Till salu inom: ”

verktygsbänk säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Proffesionell guldsmedsbänk/verktygsbänk med praktiska förvaringutrymmen. I mitten sitter en filnagelhållare med filnagel och under denna finns en utdragbar skiva där du kan ställa en form för att samla alla filningsrester. Till höger finns tre lådor och ett skåp. Bordet är väldigt stabilt och slitstarkt. Mått: 102x62x92 Skada mitt på, se bild. Nyckel saknas. Nypris 4600 kr. Säljes för 2900 kr. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Verktygsbänk 48 cm bred och 102 cm hög 1 såg, 1 skruvmejsel, 1 skiftnyckel, 1 tång, diverse skruvar och muttrar. Allt är som nytt. Passar för barn upp till ca 5-6 år. Sonen önskade sig denna eftersom lillebror hade fått en, men använde den bara 1 dag (!) och ändrade sig och önskar sig LEGO istället. Vi köpte den för 399 kr och säljer den för 200 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ska avyttra transiten pga att jag inte behöver den. Motor står i stativ för tillfället, ALLT renoverat i den pga ventilsallad. NYTT: kolvar,ringar,slipat block,lager,kamkjedja, nyrenoverad topp, bara o slänga i bilen. 100% komplett. massor av utrustning: *Lysrörsarmarturer i skåpet *Omvandlare till 220v *2st optima yellow top (2500:- st) *Verktygsbänk med lådor *Stege m.m C-lås,larm med fjärr,AC, dragkrok, m.mm Pris: 7500:- har lagt ner massor med pengar och tid. Men har varken lust,tid,ork o sätta i motorn. maila för telenr...

... eller prova att söka på ikea verktygsbänk