Quantcast
Till salu inom: ”

villavagnar till salu halmstad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Charmig villavagn för paret som letar efter någon mindre form av sommarboende! Den är även perfekt för det paret som vill ställa upp en liten villavagn som gäststuga på tomten. Vagnen har ett sovrum, wc, dusch, kök, bäddsoffa. Alla möbler ingår, även persienner, kylskåp mm. Clipper finns att se som demovagn på expot i Kvibille. Ordinarie pris 271 100 + frakt. Kyl/frys Tak- och golvisolering 50mm isolering i väggar Värmekälla i samtliga sov- och badrum UPVC dubbelglas fönster och dörrar Invändig takhöjd 230 cm Takvalv i vardagsrum Bäddsoffa i vardagsrum Ytterbelysning Spis Köksfläkt Badrumsfläkt Dusch med termostat Diskho i granitvariant Persienner i samtliga fönster Vagnen finns för visning på Svenska Semesterhems Villavagnsexpo i Halmstad, Kvibille. Vid E6:an, 1 mil norr om Halmstad. För mer info besök vår hemsida, www.villavagn.se
Mycket fin Villavagn i ett lugnt område säljes. Billigt säsongsarrende. Idag 1 Sovrum och ett rum för kontor alternativt sovrum. Ett stort rum med kök i ett. Dusch och toalett Stor tomt och altandäck. Nära till havet, golf, naturen, goda bussförbindelser till Halmstad och dess fantastiska utbud av affärer och restauranger och uteliv för den som så önskar. Vinterbonad Brentmere 2001 Pris diskuteras endast vid seriösa köpare, då vi inte har panik med att sälja. Ticko och Annette når du på telefon 0702097165
Hyr villavagn per dygn, vecka eller säsong! Fräscha villavagnar med upp till 8 bäddar. *Eget trädäck, grill och 200 meter till stranden. *Välutrustade kök, TV och micro. *Restauranger och butiker inom gångavstånd, Båstad, Halmstad, Ullared eller Helsingborg runt knuten. * Bytesdag söndag *Säsong-möjlighet att välja plats då området är under rekonstruktion. Priser: Dygn: 1000 kr Vecka: 5500 kr Säsong: maj till september: 22 500 kr Mindre vagnar finns till något lägre pris.
Roselle är en villavagn med ljus och fin interiör och en stilren exteriör. Den är rymlig och har fyra fasta sängar och dessutom plats för två i bäddsoffan i vardagsrummet. Köket är rymligt och välplanerat och vardagsrummet blir en självklar samlingsplats. Toalett samt dusch finns. Denna vagn är en visningsvagn och kan ses på vårt villavagnscenter i Kvibille, Halmstad. Ring Håkan på 070-7966268 för att boka visning eller för mer information!
En fin begagnad villavagn 1997 som har allrum med soffgrupp separat matplats med möblemang, kök med gasolspis/ugn bra arbetsytor. 2 sovrum varav det ena har dubbelsäng och det andra har 2 singelsängar. Badrum med dusch/wc och handfat Vinylmatta på golven. Ordinarie pris 150,000. Nu endast 99,000. Vagnen finns för visning på Svenska Semesterhems Villavagnsexpo i Kvibille utanför Halmstad.För mer info besök vår hemsida, www.villavagn.se eller ring 0485-581330, VÄLKOMNA!