Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu halmstad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ja ha då va det dax att sälja sinna goa kattungar, har 4 st , 2 killar och 2 tjejer. Den ena killen är rödtigret och heter Morgan Den andra är bondkattrandig på ryggen och vit på mage och ben och den heter Boris Honan den ena är sjölpadsfärgad och och den andra är mörk med röda fläkar och hon heter Fiffi. Säljes så fort som möjligt för vi ska tyvär på semester efter jul. Så jag hoppas dom kommer till ett älskvärt hem.
Hej! Jag är en ansvarsfull person som är intresserad av att skaffa en eller två (syskon som kan ha glädje av varandra när jag arbetar) Russian Blue katt/er. Jag är eventuellt allergisk mot katt, vissa katter reagerar jag däremot inte alls på. Jag behöver därför lite extra service i samband med ett eventuellt kattköp. Om det är möjligt, skicka i förväg ett örngott med kattens lukt till mig. Maila gärna då jag arbetar dagtid, så ringer jag upp på kvällen istället. Vänligen /Ida Anette, Halmstad
Blivit tvungen att sälja vår lilla Lana pga allergi. Hon älskar att leka och få uppmärksamhet, men gillar även att bara ligga i knäet och mysa. Hon är inte rädd för vatten, gillar andra katter men är rädd för hundar, och hon är en riktig liten ögonsten med halva nosen svart och halva rosa. Hon älskar att leka med lådor(som bilden antyder). Hon har aldrig klöst på möbler eller haft sönder något. Född den 21/8, 50% norsk skogskatt 50% europeisk någonting. Får även med några leksaker som hon gillar för att känna sig hemma. Säljer även hennes kattlåda för 100kr.
Viktoria, eller Vickan som vi kallar henne, är en pigg och glad katthona som är lite mer än 1 år. Hon är en väldigt kelen och tillgiven katt. Hon älskar att busa lika mycket som hon vill krypa upp i knät och bara mysa. Hon är en perfekt katt för den som vill ha en lekfull katt men vill slippa kattunge stadiet. Hon är van att kunna springa ute och vill gärna fortsätta med det. Hon är van vid barn och passar perfekt till en familj som har tid till att busa och leka mycket. Vi skaffade Vickan som sällskap till vår andra katt när hennes syster gick bort, men det har bara varit bråk från första stund.
Sex små underbaringar föddes på alla hjärtans dag, Nu är det bara lille Love kvar som är en gosse. Vi har haft en tidigare kull med samma föräldrar och det har blivit jätte fina katter både utseende och mentalt, så nu har vi favoriter i repris. Vid leverans är bebis avmaskad och fått 1a vaccination avklarad, handpenning på 1000 kr vid bokning, obs återfås ej om man ångrar sig. Skriv och berätta om er och hur lille Love skulle få det i ert hem. Välkommen Kattungen säljs ej under 12 veckors ålder.