Quantcast
Till salu inom: ”

vinterförtält säljes

Vinterförtält

Västra Götalands län
Vinterförtält

Västernorrlands län

Tidigare annonser till salu

Mycket välhållen Besiktad - Gasoltestad - Nyservad. Tvär ställt kök bak Spis Kyl Perfekt som vinter eller jobb vagn med riktig vattenburen värme med elpatron. Totalvikt: 1000 kg Förmånlig finans - 0 kr i kontantinsats om så önskas. Alla våra vagnar är helt klara att börja använda vid leverans. Vi har nya eller beg sommar och vinterförtält i lager om det skulle behövas. Besök oss på Fritidsprodukter i Brunflo, (gamla Perssons vagnar lokal) Vi har öppet Mån-Fre 10.00 - 17.00 Telefon 063778899 alt. 0705752505 För övrig info ring eller mejla Välkommen!
Säljes en jättefin familjevagn. I vagnen finns dubbelsäng, bäddbar dinett och överbäddsskåp. Under dubbelsängen finns ett bra förvaringsutrymme. Fram i vagnen så finns så det hörnsoffa. Tv uttag finns oxå. Vagnen är komplett utrustad i köket med kastruller, tallrikar, plastglas muggar med mera. Sommarförtält som är använt endast 5 dagar. Till sommarförtält med följer matta och möbler. Vinterförtält som är använt endast en säsong. Vagnen har heikkilucka och aldepanna. Golvvärme. Den är fukttestad utan anmärkning. 2 gasoltuber medföljer oxå. Priset på vagnen går att diskutera!
Solifer 6102i Årsmodell: -90 Typ: Husvagn 2-axl Info: Godkänd för 7 pers. Extraissolerad Långbäddar bak som kan bäddas till dubbelbädd, madrasser medföljer Överslaf bak (skåp blir säng) Bäddbar u-soffa fram Rymlig kyl med frysfack Gasolugn Vattenburen värme Uppvärmning el eller gasol 1st gasolflaska Kassettoa Radio Integrerad skidbox 1st Sommarförtält 1st Vinterförtält Tjänstevikt: 1200kg Totalvikt 1470kg Besiktad till 2015-05-31 Gasoltestad ua
Nu säljer vi vår fina husvagn. Perfekt förstagångs vagn! Vi har haft den i några år, men nu har den blivit för liten. Den är besiktad t.o.m. 2014-05-31 Vinterförtält medföljer, liten skada nertill på ett av hörnen, funkar utmärkt ändå. Vattenpumpen behöver bytas och kylskåpet fungerar bara på gasol, men den händige fixar de problemen lätt. Annars är den i gott skick och kan användas direkt, nu i Sommar!! Svarar inte på mail! Ring eller skicka sms till 0730-320396 efter 19:00 Thomas
Ljus och mysig husvagn med barnkammardel, som har varit i familjens ägo sedan 1992! I främre delen av vagnen finns en bäddbar sittgrupp, i mitten kök med kylskåp och frysfack. Toaletten har en kasetttoa. I "barnkammaren" finns en våningsäng, en garderob och en bäddbar dinett som är perfekt pysselhörna för barnen. Sommartält från Svenska tält och ett vinterförtält medföljer. Nybesiktigad och gasoltestad ua. Skatten betald för 2013 Totalvikt 1250 kg Elpatron med vattenburen värme Perfekt husvagn för en barnfamilj!