Allt till salu inom "visis amningskudde"

Sortering:
Doomoo amningskudde
Idag

Doomoo amningskudde

300 kr
Blocket.se
Gravidkudde/Amningskudde
Österåker
Idag

Gravidkudde/Amningskudde

150 kr
Blocket.se
Stor amningskudde
Huddinge
2 dagar

Stor amningskudde Visa liknande

50 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Östermalm

Amningskudde, Bärsele + Överdrag, Barngrind

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
1. Amningskudde VISIS Säljer vår amningskudde VISIS i mycket fint skick. - utmärkt för amning ett barn eller tvillingar!!! Den är stabil, platt och säker. - stöd vid massage eller akupunktur, handarbete, läsning etc. - stabil, platt och säker - passar oavsett midjemått - kan lätt torkas av Läs mer på www.visis.se Säljes för 500:- (nypris 995 kr). Kvitton finns! 2. Babybjörn Bärsele Active + Överdrag till Bärsele Finns två stycken, blå och svart/röd, i bra skick. Bägge är fräscha och sparsamt använda. Extrautrustad med justerbart ryggstöd som ger stöd åt längdryggen och avlastar axlarna. Från 3,5-12kg. Huvudstödet kan fällas ner så att barnet kan bäras framåt. Säljes för 450:- styck (nypris 1195 kr), båda för 800 kr. Överdrag till Bärsele: Svart, i mycket bra skick. Säljes för 200:- (nypris 449 kr) Paketpris: 900 kr 3. Barngrind IKEA barngrind med förläggning i mycket bra skick. Pris: 200:-
200 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Nacka

VISIS amningskudde

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Bästa amningskudden, utan denna hade jag inte kunnat dubbelamma mina tvillingar. Bra även vid vanlig amning. Barnet/barnen ligger på rätt höjd utan att rulla in mot magen och du behöver inte bulla upp med kuddar som andra amningskuddar. Nypris: 995 kr Läs mer på www.visis.se Om du vill ingår två formsydda tygklädslar, ett med figurer och ett i mjuk, röd sammet. Vikt ca 1400 g. Kan även skicka med Posten för 300 kr, om jag först får pengarna till mitt konto.
550 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Stockholm

Visis Amningskudde

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Amningskudden Visis: framtagen av Virpi Saastamoinen som är barnmorska, certifierad amningsrådgivare och har startat amningsmottagningar på såväl Danderyds sjukhus som Karolinska Universitetssjukhuset. Andra kuddar är ofta för mjuka och glider bort så att man måste ta till extrakuddar för att hålla dem på plats. Bästa kudden att amma tvillingar med eftersom den sitter fast ordentligt och ger stöd och inte ena bebisen glider undan när man lägger till den andra.
400 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Stockholm

Amningskudde "Visis" oanvänd

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
en fast amningskudde som passar för att amma både ett och två barn samtidigt. Avlastar ryggen och axlarna plus att bebisen ligger bekvämt och säkert. Helt oanvänd, inköpt i jan 2011, kvitto finns. Rekommenderas av amningsmottagningen på Karolinska. Nypris 980 kr. Vid intresse vänligen ring!
600 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Östermalm

VISIS amningskudde

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Perfekt för tvillingar men också fantastisk produkt för ett barn, stilrena, oformbar, stabil och säker. Torka av med mild tvållösning Mkt bra skick, obetydligt använt, nypris 995 sek, säljes för hälften http://www3.straz.net/nintai/visis/portfolio.html
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj