Allt till salu inom "amningskudde my brest friend"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Malmö

Världens bästa amningskudde+Grobag

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer min älskade "My Brest Friend" amningskudden. Rekommenderad av bl a Martha Stewart på Oprah Show. Svår att få tag på i Sverige. Underbar, stabil och trygg för bebis och mammas rygg och så kan dessutom klappa sin bebis samtidigt! 200:- Till när det blir kallt igen: 2 äkta Gro bags, sovpåsar för 6-18 mån med "little bear" samt 18-36 mån, "Pirates", 2,5 tog, dvs bra när det är kallt. Bebin kan då sova i tröjaoblöja i sovpåsen. http://babylooba.se/getpage.asp?do=27 100:- styck eller 150:- för båda
200 kr
Blocket.se

Amningskudde, babygym

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vår dotter har blivit 9 månader och vi behöver inte längre dessa. Allt i bra skick. Amningskudde, My Brest Friend. Nypris: cirka 700 Säljs för: 300:- Den amningskudde som har fått bäst omdömen. Hjälper verkligen till och underlättar amningen. Gör också att man kan undvika värk i handleder mm. www.mybrestfriend.com Även andra amningstillbehör. Playground Tiny Love. Nypris: cirka 700:- Säljs för: 200:- Originalförpackning. http://www.tinylove.com/Product/English/Gymini_Kick_and_Play.html
300 kr
Blocket.se

Resesäng, amningskudde och babysitter

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
En nästintill oanvänd resesäng med myggnät av märket BabySleep, 250 kr. En amningskudde av märket My Brest Friend (My Breast Friend) vars nypris är 499kr. Denna ger mer stöd än billigare amningskuddar pga hårdare stoppning och ger även skönt stöd för ryggen. Den har avtagbart skydd som är tvättbart. Säljes för 250 kr. En babysitter med tillhörande lekstång, 50kr. Alla produkter kommer från en djur-och rökfritt hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
250 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Tumba

Babylift/mjuklift

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Carena Babylift/mjuklift Svart babylift som kan användas från nyfödd upp till ca 6 mån. Går att använda i de flesta vagnar och kan även göras om till åkpåse. Tvättbar. Pris: 250:- Gul Bumbo Pris: 200:- SÅLD Amningskudde "my Brest friend" Bekväm och praktisk amningskudde med bra stöd för ryggen och liten ficka på framsidan för trasa, napp eller annat man kan behöva vid amningen. Avtagbart och tvättbart tyg. Mer information på mybrestfriend.com. Pris: 200 kr. SÅLD Allt i rent och fint skick.
250 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Huddinge

Visis och My Brest friend

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Visis amningskudde, perfekt för såväl tvillingar som för ett barn. Kudden är speciellt utformad för att ge stöd till bäbisen samt avlasta mammans axlar och armar. Visis amningskudde är fast - inte för mjuk som andra amningskuddar ofta är. Kudden är utvecklad av leg barnmorska på Karolinska sjukhuset och utformad i galonmaterial som är lätt avtorkbart och med dubbla spännen så att inte kudden glider bort. Rekommendera av många tvillingmammor som dubbelammar. Pris : 500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj