Allt till salu inom "amningskudde tvillingar visis"

Sortering:
Butik Västernorrlands län
13 år

Landet för längesedan 6 - L...

Hyrahyra.se
Butik Jönköping
13 år

Final Fantasy Unlimited - V...

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
13 år

Fakiren från Bilbao

Hyrahyra.se
Butik Kronobergs län
13 år

Beverly Hills, 90210 - Säso...

Hyrahyra.se
Butik Kalmar
13 år

Uppgörelsen - 12 and holding

Hyrahyra.se
Butik Örebro
13 år

Leroy & Stitch

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
13 år

Abandoned

Hyrahyra.se
Butik Östergötlands län
13 år

Beverly Hills, 90210 - Säso...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Stockholm

Suverän Visis amningskudde

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer amningskudden jag hade till mina tvillingar. Efter bara ett par veckor bytte jag från den mjuka o goa amningskudden jag först köpt. Bebisarna bara gled omkring och det blev mjölkfläckar på tyget. På den här styva dynan ligger bebisen/bebisarna stadigt och du får en bra amningsställning. Med kardborrbandet reglerar du lätt storleken när du spänner den om midjan. I och med att materialet är konstläder så är det bara att torka ren den. Jag hade dessutom alltid en handduk eller ett tunt tyg under bebisen så att det blev lite mysigare. Jag upplevde att den här kudden från Visis var helt suverän!
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Amningskudde för dubbelamning (tvillingar)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Amningskudde Visis inköpt dec. 2011. Mycket bekväm, barnen ligger stabilt utan att stoppningen rör sig. Provade flera under tiden på Neo och detta var den enda amningskudden som fungerade för oss. Använd endast ca 2-3 månader pga att vår ena tvilling inte ville amma. På köpet får ni en variant stoppad med flirtkulor som kan användas till barnen som stöd när de ska flaskmatas eller lära sig sitta. Köpt för 1000:- och säljer för 600:- (inkl extra amningskudde). Ring vid intresse.
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lidingö

Amningskudde Visis

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Amningskudde Visis. Oslagbar amningskudde för en eller två barn. Framtagen av barnmorska. En stabil och fast kudde som ger stöd till barnet och avlastar mammans nacke, axlar och armar så att både mamman och barnet kan slappna av under amningen. Kan anpassas i storlek, har en fästanordning som gör att den hålls på plats, är tillverkad av miljövänligt material och är lätt att tvätta. Har varit avgörande för min dubbelamning av tvillingar. Mycket fint skick.
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Amningskudde Visis

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
En stabil amningskudde designad av barnmorskan Virpi Saastamoinen som är legitimerad amningsrådgivare och har startat amningsmottagningar på bland annat Karolinska institutet och Danderyds sjukhus. Amningskudden är fast och ger stöd både till barnet och avlastar mammans nacke, axlar och armar. Kudden går lätt att anpassa i storlek, har en fästanordning som gör att den hålls på plats, är tillverkad av miljövänligt material och är lätt att tvätta och torka av. Kudden är i mycket gott skick. Jag har använt den till mina tvillingar men den funkar mycket bra till ett barn med. Nypris: 950:-
400 kr
Blocket.se

Visis amningskudde, babysleep & panda kudde

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Vit Visis amningskudde med knäppning bak. Avtorkningsbar. Perfekt vid tvilling/dubbelamning. Mer information om kudden finner du här https://internwebben.ki.se/sv/virpi-designade-en-amningskudde Pris: 500 kr DeltaBaby - babysleep kudde- för sidosovande (förhindra att barnet rullar över på mage). Mer information om kudden finner du här http://www.deltababy.be/our-products/bedtime/side-positioner.htm Pris: 140 kr Candide Panda kudde för att motverka skallasymmetri. Mer information om kudden finner du bl.a. här http://www.babyland.se/candide-panda-babykudde Pris: 100 kr Samtliga kuddar är i mycket gott skick och tvättade. Förvarade i ett djur- och rökfritt hem.
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj