Quantcast
Till salu inom: ”

amningskudde tvillingar visis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Baby & barn

Göteborg
Amningskudde

Halmstad
Amningskudde

Trollhättan
Amningskudde

Norrköping
Lekhage

Söderköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer amningskudden jag hade till mina tvillingar. Efter bara ett par veckor bytte jag från den mjuka o goa amningskudden jag först köpt. Bebisarna bara gled omkring och det blev mjölkfläckar på tyget. På den här styva dynan ligger bebisen/bebisarna stadigt och du får en bra amningsställning. Med kardborrbandet reglerar du lätt storleken när du spänner den om midjan. I och med att materialet är konstläder så är det bara att torka ren den. Jag hade dessutom alltid en handduk eller ett tunt tyg under bebisen så att det blev lite mysigare. Jag upplevde att den här kudden från Visis var helt suverän!
Amningskudde Visis inköpt dec. 2011. Mycket bekväm, barnen ligger stabilt utan att stoppningen rör sig. Provade flera under tiden på Neo och detta var den enda amningskudden som fungerade för oss. Använd endast ca 2-3 månader pga att vår ena tvilling inte ville amma. På köpet får ni en variant stoppad med flirtkulor som kan användas till barnen som stöd när de ska flaskmatas eller lära sig sitta. Köpt för 1000:- och säljer för 600:- (inkl extra amningskudde). Ring vid intresse.
Amningskudde Visis. Oslagbar amningskudde för en eller två barn. Framtagen av barnmorska. En stabil och fast kudde som ger stöd till barnet och avlastar mammans nacke, axlar och armar så att både mamman och barnet kan slappna av under amningen. Kan anpassas i storlek, har en fästanordning som gör att den hålls på plats, är tillverkad av miljövänligt material och är lätt att tvätta. Har varit avgörande för min dubbelamning av tvillingar. Mycket fint skick.
En stabil amningskudde designad av barnmorskan Virpi Saastamoinen som är legitimerad amningsrådgivare och har startat amningsmottagningar på bland annat Karolinska institutet och Danderyds sjukhus. Amningskudden är fast och ger stöd både till barnet och avlastar mammans nacke, axlar och armar. Kudden går lätt att anpassa i storlek, har en fästanordning som gör att den hålls på plats, är tillverkad av miljövänligt material och är lätt att tvätta och torka av. Kudden är i mycket gott skick. Jag har använt den till mina tvillingar men den funkar mycket bra till ett barn med. Nypris: 950:-
Vit Visis amningskudde med knäppning bak. Avtorkningsbar. Perfekt vid tvilling/dubbelamning. Mer information om kudden finner du här https://internwebben.ki.se/sv/virpi-designade-en-amningskudde Pris: 500 kr DeltaBaby - babysleep kudde- för sidosovande (förhindra att barnet rullar över på mage). Mer information om kudden finner du här http://www.deltababy.be/our-products/bedtime/side-positioner.htm Pris: 140 kr Candide Panda kudde för att motverka skallasymmetri. Mer information om kudden finner du bl.a. här http://www.babyland.se/candide-panda-babykudde Pris: 100 kr Samtliga kuddar är i mycket gott skick och tvättade. Förvarade i ett djur- och rökfritt hem.