Quantcast
Till salu inom: ”

vit lång strand skjorta ginatricot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Skjorta, stl. 41 (L), herr Tre stycken skjortor (två nya och en som knappt är använd). De är beställda från från skjortmakarn. Skjortan med svart krage samt den rosa/röda är aldrig använda! Den randiga skjortan är endast använd vid något enstaka tillfälle. Passar förmodligen dig som är lite längre >190 och normalt tittar efter t ex 152, 154 storlekar på kavaj och byxor. Dessa skortor har extra långa ärmar. Dessa säljes nu för 160kr styck alternativt 400kr som paketpris för alla tre. Nypris för dessa skjortor är mellan 700 och 900 kr styck! Skickas inte utan finns för avhämtning i Göteborg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Övrigt, herr Är du trött på skjortor som är för tajta och som slutar mitt på magen? XLKläder.se säljer snygg skjorta med medföljanden t-shirt i stor storlek. Skjortan/t-shirten är lång och stor i storleken, 2XL passar den som har ca 3XL Beställning görs på xlkläder.se Storlekar: XXXL
Överdel & Body, stl. 110/116 (4-6 år), pojke Tre skjortor som säljes som ett paket 1. Blå-vit randig skjorta med lång ärm från Cubus, strl 104 2. Blå skjorta med lång ärm från Next, strl 110 3. Blå-vit rutig skjorta med lång ärm från KappAhl, strl 116 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vit lång strand skjorta från Ginatricot