Quantcast
Till salu inom: ”

vitt lantligt matbord säljes

Sökes

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SNYGG JACKA

Umeå

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt vita matbord med tillhörande sex stolar (och sittkuddar) på grund av för liten plats i lägenheten. Bordet är från MIO, och köptes i slutet av 2008, det är alltså drygt 3 år gammalt. Köpte bordet för 10 000 kronor och med tanke på att det är i så pass bra skick, säljer jag det därmed för 4 500 kronor. Kan hämtas omgående. (Svårt att fånga bordets rätta färg på bild, det är dock vit, "lantligt-vit". Fler bilder kan skickas på begäran)
Möbler från ett djur- och rökfritt hem säljes. Köksbord i furu m tillhörande 4 st stolar (2 av dem synliga på bilden, gäller ej barnstolarna); allt i fint skick. Bordets mått (utan förlängningsskiva): 1,20 x 0,80. Pris köksbord + 4 stolar: 400 kr. Matbord i lantlig shabby chic-stil m 2 st förlängningsskivor (ej original). Bordsskivan är i behov av slipning och lackning, eller varför inte måla i vitt?! Perfekt för den som är händig och gillar att pyssla! Bordets mått: 1,39 x 0,78. Förlängningsskivorna: 2 x 0,40. Pris matbord: 150 kr. Ring eller maila vid intresse!
Nu säljer jag mitt vita, mycket charmiga matbord. Bordet är charmigt slitet och nött och passar en person som uppskattar det som inte är helt perfekt. Lite lantligt/shabby chic men också fint i en mordernare eller råare miljö. Bordet har två utdragbara skivor - dessa är ej vitmålade så det kan jag rekommendera att man gör om man vill använda bordet i större format. B: 74 cm L: 89 cm (+ 28 cm x 2) H: 74 cm 500 kr eller högst bjudande. hör av dig via mail (i första hand) eller på telefon.
Säljer ett mycket vackert matbord samt 4 stolar. Bordet och stolarna är av ek och därav rejäla och tunga. Bordet och stolarna är målade i en brun/grå nyans och den översta bordsskivan är målat i vitt.Vill man förlänga bordet kan man dra ut den understa delen på bordet och lägga den vita emellan. Stolarna är klädda i ett vitt skinnimitation. Allt är i mkt bra skick och har fina detaljer. Mått: Höjd: 78 cm Bredd: 90 cm Längd: 109 cm Pris: 3500:-
Gammalt lantligt matbord med svarvade ben och låda i sargen. Några gulnade småfläckar på skivan som kommit med tiden samt smal spricka i skivan. Shabby chic stil. Höjd 73cm Bredd 88cm Längd 122cm Sitter 4-6 personer Finns i vår butik ÅTERBRUKET i ROSLAGEN, ca 4km söder om Rimbo, skyltat från väg 280 och väg 77. Öppet LÖR-SÖN 11-16 Övrig tid mejla eller ring gärna. www.montebellomobler.se