Quantcast
Till salu inom: ”

vitt smalt matbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Detta fina matbord från THG är långt och smalt, vilket gör det lättplacerat men rymmer många. Mått: 100x200 (med två iläggsskivor 100x320) Färg: vitt Pris: NU 6999 kr (ord. pris 9999 kr) (Bild 2 visar utan iläggsskivor!) OBS! Vi har ett ouppackat exemplar kvar! Bordet finns i butiken Mitt hem & Jag, din livsstilsbutik i Åsa! www.mitthemochjag.se Välkommen! / Vi på Mitt hem & Jag
Hej säljer lite grejer pga av flytt, Vit Ikea garderob i nästan nyskick. Det är en av Ikeas extra smala modeller som får plats i trånga utrymmen. Fyra hyllplan och trådkorg. H: 201, B: 100 D: 37 500:- Matbord i EK med tillhörande iläggsskiva + 4 matstolar. 500:- L:160, B:90, H:75 + iläggsskiva 45 Tv möbel, 25:- Resårmadrass med vita ben 120cm, 100:- Resårmadrass bokfärgade ben, 90 cm, 50:- Fler bilder kan mailas över vid intresse.
Ikea PS bord / matbord. Björkskiva med vitt underrede i form av bockar (metall). Mycket stabilt och praktiskt bord som funkar både i kök och matsal eller som arbetsbord med gott om yta (eller för pingis ;-). Bordet är stabilt, rejält och i fint skick. Djupet/bredden är endast 80 cm vilket gör att det funkar även i lite smalare rum. Bredd/djup: 80 cm Längd: 200 cm Höjd: 73 cm Enkelt att skruva isär för transport. Säljes billigt pågrund av flytt! Prata med Anders eller Kristina.
Säljer nu vårt fina matbord från Duka Home. Inköpt 2009. Bordet är ovalt med fyra stålben. Mått: 160×99 på den längsta/bredaste delen. Det finns några skönhetsfel som jag har fotat och tagit med en hand så du ska kunna se storleken på dem. Ett "hack" där färgen är avskavd. Ett litet hål och ett annat hack som är smalt. Annars är bordet fint och stabilt. Anledningen till att vi vill byta är flytt med mindre kök. OBS! Stolarna ingår ej.
STAVA Matbord 110 Vit STAVA är ett enkelt och klassiskt matbord och passar perfekt till alla hem. Det har en ren och tidlös design som gör att du har en ständigt aktuell möbel i ditt hem. Med dess smala ben gör så det finns gott om plats för dina ben under bordet. Det är enkelt att montera och är lätt och smidigt. Bordet finns i olika storlekar, finns även som soffbord och det går att välja mellan färgerna svart och vit.