Quantcast
Till salu inom: ”

vuxenblöjor säljes

F

Tidigare annonser till salu

Engångsbyxa märke Attends, för medelstora med inkontinensbesvär, ser ut och används som vanliga underbyxor. Storlek L (100-160 cm Absorberingsstyrka: 5 Finns 12 paket x 14 engångsbyxor. Säljes helst tillsammans. Pris / st: 50:- Pris för alla 12 paketen: 300:- Finns i Bromma. Intresserad? Maila för adress.
Jag har 14 paket "Tena Slip Extra Large", för såna med midjemått 105-163 cm. 15 blöjor i varje paket (210 blöjor) som jag vill bli av med. 130 kronor per paket. Kom och hämta dem i centrala Malmö. Det finns även omkring 240 stycken Attends "cover dri", alltså sängskydd, 60x60 cm. Kom med prisförslag.
Ett öppnat paket vuxenblöjor av märket Abri-Form Air plus 4 i storlek medium säljes. Jag köpte paketet för att prova men de passar mig inget bra och tänkte att de kanske kan komma någon annan till användning. Två blöjor är tagna ur paketet, det är alltså 12 stycken kvar. Läs om blöjorna här: http://www.abenashop.se/product_info.php?cPath=19_21&products_id=56
Bonnier Pocket | Utg. 2014. Ej o.u. | Pocket. | 268 s. | 9789174294088 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Hårdskruvad debut med inspiration från ""The Office"" /p Jens Jansen är trött på sitt liv och sitt jobb som mellanchef. Inte så att vill uppåt i hierarkierna eller förverkliga sig själv. Tvärtom. Han vill sluta göra karriär. Han vill ge upp det liv vi alla lever. Efter att ha gått igenom sin livssituation kommer han fram till den självklara lösningen på problemet. Han ska göra allt i sin makt för att försvinna. Jens Jansen börjar leva ett liv med bakvänd dygnsrytm mellan innertak och yttertak på kontoret. Han äter personalens kvarglömda lunchlådor och dricker kaffe från automaten. Till en början saknar ingen honom. Men så börjar fler och fler undra var han är. Elisabeth Pukka undrar om han är på rymmen. Hans flickvän Marie börjar misstänka att han begått självmord. Och kontorsidioten Stefan York är fullständigt övertygad om att Jens har blivit mördad. /p Kontorsninja är en skruvad roman om ett annorlunda försvinnande. Det är en historia som träffsäkert sätter fingret på några av vår tids stora orosmoln. Det är en rolig, smart och stundtals tragikomisk berättelse om en man som inte längre vill finnas. (Utan att för den sakens skull behöva dö.) /p   /p ""Lars Berges The Office-inspirerade debut är en hårdskruvad samtidsfars som slutar i en rak höger, en intelligent satir över den managementkultur som upphöjt floskeln till lag. Samt - inte minst - berättelsen om en man iförd vuxenblöja."" /Jenny Lindh, M-Magazine | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Vuxenblöjor säljes billigt, olika fabrikat.

... eller prova att söka på butiker sthlm som säljer vuxenblöjor