Quantcast
Till salu inom: ”

vuxen blöjor gratis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

1. Babybjörn Original bärsele i marinblått. Passar från födseln (ca 3,5 kg) upp till ca 11 kg. Nästan oanvänd, i perfekt skick. Kompletterande regn-/väderskydd medföljer gratis (kostar ca 400 kr i butik). 500 kr 2. Bärstol från High Colorado för promenader med barn på ryggen. Väldigt smidig och praktisk med ergonomiskt bälte. Har en rejäl ficka för förvaring av t.ex. blöjor och våtservetter samt ett avtagbart solskydd. Passar barn upp till ca 3 år. 500 kr 3. Rymligt solskydd/UV-tält som fäller ut sig själv. Perfekt för att skydda små barn mot solen exempelvis på stranden. Stort nog för att rymma ett par vuxna. Använt en gång, så skicket är mycket fint. 200 kr 4. Brio lära gå-vagn. Lite kantstött på ett par ställen men annars väldigt fin och fullt fungerande. 100 kr
Katy Funny Kitten är den finaste reborn docka från reborn nursery "Funny Kitten" som är tillgänglig för adoption . Den här tjejen är väldigt liten, redan mycket vacker och hennes ansikte är så änglalikt naivt. Hon har mörkt brunt mjukt hår och klarblå ögon. Jättefin bebis. 2-3 månad. Jag heter Nadezda Sandqvist och jag är en professionell konstnär som målar, gör skulpturer, batik, smycken samt design av kläder och interiör. Reborning är min trevliga hobby, eftersom vuxna flickor inte slutar att älska dockor. Men jag är konstnär, därför är mina reborn mycket individuella och unika. Jag inte bara målar detaljerna, utan jag skapar också en unik karaktär på varje docka, och det gör dem nästan levande. Jag gör reborn enligt alla rebornings regler, målar i flera lager med Genesis oljefärger och härdar i ugn. Håret är microrotat med mjukt mohair. De har tårar, saliv och doftar vanilj och honung som små bebisar. De väger 2,5 kg och är 50 cm långa. Du får en känsla av en riktig bebis i din famn. Katy har kläder som finns på dessa bilder (10 söta st.), ett varmt täcke, magnet napp, rosetter, blöjor samt födelsebevis när de flyttar till en ny mamma. Gratis frakt inom Sverige. 30 euros i EU. Dessa dockor passar för samlare, för vuxna och barn från 14 år. Tveka inte att skriva till mig, så kan jag visa många bilder och videos. Jag tar emot beställningar. Du kan då välja bild på reborn, hårfärg, sinnesstämning och ålder från födsel till 5 månader.
Lillesol är den finaste reborn bebisen från reborn nursery "Funny Kitten" som är tillgänglig för adoption . Lillesol är en jätte söt sömnig 1-2 månaders bebis. Lillesol har kläder som finns på dessa bilder (10 söta st.), ett varmt täcke, magnet napp, rosetter, blöjor samt födelsebevis när hon flyttar till en ny mamma. Bebis väger 2,5 kg och är 50 cm långa. (Mjuk vinyl set Summer Princess By Anneke Doeven. Finns bara 150 styck samma set i världen.) Jag heter Nadja Sandqvist och jag är en professionell konstnär som målar, gör skulpturer, batik, smycken samt design av kläder och interiör. Reborning är min trevliga hobby, eftersom vuxna flickor inte slutar att älska dockor. Men jag är konstnär, därför är mina reborn mycket individuella och unika. Jag inte bara målar detaljerna, utan jag skapar också en unik karaktär på varje docka, och det gör dem nästan levande. Jag gör reborn enligt alla rebornings regler, målar i flera lager med Genesis oljefärger och härdar i ugn. Håret är microrotat med mjukt mohair. De har tårar, saliv och doftar vanilj och honung som små bebisar. Du får en känsla av en riktig bebis i din famn. Gratis frakt inom Sverige. 30 euros i EU. Dessa dockor passar för samlare, för vuxna och barn från 14 år. Jag tar emot beställningar. Du kan då välja bild på reborn, hårfärg, sinnesstämning och ålder från födsel till 5 månader. Tveka inte att skriva till mig, så kan jag visa många bilder och video!
Jag heter Nadezda Sandqvist och är en professionell konstnär som målar, gör skulpturer, batik, smycken samt design av kläder och interiör. Reborning är min trevliga hobby, eftersom vuxna flickor inte slutar att älska dockor. Men jag är konstnär, därför är mina reborn mycket individuella och unika. Jag inte bara målar detaljerna, utan jag skapar också en unik karaktär på varje docka, och det gör dem nästan levande. Jag gör reborn enligt alla rebornings regler, målar i flera lager med Genesis oljefärger och härdar i ugn. Håret är microrotat med mjukt mohair. De har tårar, saliv och doftar vanilj och honung som små bebisar. De väger ca 2-3 kg och är mellan 45-55 cm långa. Du får en känsla av en riktig bebis i din famn. Varje bebis har två uppsättningar av kläder, ett varmt täcke, magnet napp, rosetter, blöjor samt födelsebevis när de flyttar till en ny mamma. Priser från 2500 till 3500. Gratis frakt inom Sverige. 30 euros i EU. Jag skickar dockan till köparen direkt efter att jag fått full betalning. Dessa dockor passar för samlare, för vuxna och barn från 14 år. Tveka inte att skriva till mig, så kan jag visa många bilder och videos. Jag tar emot beställningar. Du kan då välja bild på reborn, hårfärg, sinnesstämning och ålder från födsel till 5 månader. Dockorna på dessa bilder är redan sålda och är bara exempel!
1. Bunny är en 2 månaders bebis. Super verklig, väldigt mjuk silikon-vinyl! 50 cm, 2500 gr. Pris 3500 kr. 2. Tvillingarna Jaan och Jaana är två söta nyfödda barn. Bra pris: 5000 kr för båda tillsammans. Varje bebis har två uppsättningar av kläder, ett varmt täcke, magnet napp, rosetter, blöjor samt födelsebevis när de flyttar till en ny mamma. Gratis frakt inom Sverige. 30 euros i EU. Jag skickar dockan till köparen direkt efter att jag fått full betalning. Jag gör reborn enligt alla rebornings regler, målar i flera lager med Genesis oljefärger och härdar i ugn. Håret är microrotat med mjukt mohair. De har tårar, saliv och doftar vanilj och honung som små bebisar. De väger ca 2-3 kg och är mellan 45-55 cm långa. Du får en känsla av en riktig bebis i din famn. Dessa dockor passar för samlare, för vuxna och barn från 14 år. Tveka inte att skriva till mig, så kan jag visa många bilder och videos. Allt finns på min facebook sida "Nadjaart".