Till salu inom

"vuxna springer spaniel till salu säljes"

Butik Karlskrona
Igår

AMT 165BR 2021 - MMG Edition

244 900 kr
Blocket.se
Hultsfred
Igår

Dvärgkaninungar säljes

350 kr
Blocket.se
Töreboda
Igår

Kycklingar Gotlandshöns för...

80 kr
Blocket.se
Butik Hudiksvall
Igår

BRAKING Bromsa din Harley D...

1 290 kr
Blocket.se
Turkiet
Igår

Möblerad tvåa i kvalitetsko...

890 000 kr
Blocket.se
Värmdö
Igår

Dvärgteddykaniner

1 800 kr
Blocket.se
Spanien
Igår

Stor trea i den populära om...

3 495 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Örnvik 650 cruiser

215 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Söker en liten lekkamrat

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Vi är en familj på tre barn och två vuxna och en Engelsk springer spaniel hane på 4 år som jätte gärna vill ha en lekkamrat. Vi bor i ett litet samhälle på västkusten, vi har nära till skog och natur och en stor trädgård som man kan springa lös på. Mejla helst men ringa går också bra. Mvh Alexandra Östh med familj
0 kr
Blocket.se

Golden/Labbe eller Springer

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Hej Jag är intresserad av att köpa en hund. Golden, Labbe eller en Springer Spaniel. Jag har haft hundar stor del av mitt vuxna liv, senast en Golden. Hunden ska vara max 3-4 år, den skall vara stabil i psyket, försäkrad och avmaskad. Dessutom ska det finnas en stamtavla. Jag har höga krav på den hunden jag ev. tar över men garanterar att den får ett gott liv här hos mig. Hör av dig. Till en början har vi kontakt via email, men lovar att svara alla.
0 kr
Blocket.se

Engelsk springer spaniel vuxen tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi vill hitta ett nytt långvarigt hem till våran goa underbara tjej på 7år som är hur snäll som helst, frisk och kry. Vill inte bo med katter i hemmet. Hon har stängt ena ögat på bilden pga att min flicka myser med henne hunden älskar att mysa.. EJ avel! Skriv vad ni har att erbjuda denna dam . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Fodervärd till vuxen am. cocker

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Amerikansk cocker spaniel tik söker fodervärd. Otroligt snäll och kelsjuk tjej. Där du är där är hon! Älskar att gosa. Går ihop med andra hundar och även katter (sålänge de inte springer för då vill hon busa). Snäll mot barn men reserverad och tycker de är lite läskiga. Tycker inte om att vara själv. Du bör inte bo för långt ifrån. Välkommen att höra av dig. Bilder kan mailas vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Welsh Springer Spaniel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hejsan Jag letar med ljus och lykta efter en welsh springer spaniel tik, vuxen eller valp från 4 mån spelar ingen större roll men helst inte för gammal. Jag skriver inte så mycket här tänkte jag men maila gärna om ni har eller vet något så berättar jag mer:). Erbjuder ett aktivt hem och hunden behöver inte vara ensam mycket, några enstaka timmar ibland behöver dock fungera. Hellst inte mer än 2 h bilresa från Jönköping.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj