Quantcast
Till salu inom: ”

springer spaniel omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Med stor sorg i mitt hjärta har jag insett att för min älskade hunds skull kan jag inte ha henne kvar. Hon går inte ihop med mina två andra hundar och jag älskar henne för mycket för att se henne må dåligt. Hon är en mycket trevlig hund med massa motor och vilja. Vi har tränat lydnad och viltspår och hon visar stor potential för detta. Hon har löpt första gången och har inte visat något besvär i samband med detta och har heller inte varit skendräktig. Hon är i dagsläget i bra kondition och har ställts ut med fin kritik och HP. Hon är självklart registrerad i SKK. Jag väljer att omplacera henne för hennes skull och önskar att hon blir ensamhund i sitt nya hem. Kraven jag har på hemmet är att det är livslångt, att köparen kommer att ha kontakt med mig och uppdatera mig om henne löpande. Maila mig och berätta hur du tänker kring hund och vad dina planer med henne är så ringer jag upp den som jag anser värdig för min prinsessa. I enighet med djurskyddslagen samt SKK´s rekomendationer är inte hunden i annonsen yngre än 8 veckor.
Har en eng springer spaniel jag tyvär måste omplacera pga att jag börjat jobba! "Max" är en mycket trevlig och arbets villig hund som älskar o få vara i centrum! Jag har gått kurser i allmänlydnad, agility och även spårat en del. Hans negativa sida är att han inte kan vara själv hemma, då skäller han och kan även yla. Kan även skälla i bilen på vissa ställen. Ring eller maila för mer info! Hem viktigare än pris!
Jag har en jättefin engelsk springer spaniel tik (svart-vit) på knappt 1 år och 5 mån. Behöver omplacera henne pga att hon har visat dominant (vakt) beteende mot mina äldre tikar som är av en annan ras.. Lady är världens goaste och mysigaste och älskar att ligga i knät... Ögon och höfter är kollade vid 1 år och ok! Ett bra hem är det viktigaste, hör av dig om det verkar intressant så berättar jag mer. Gärna utställningsintresserad men det är inget krav. Ev fodervärd kan också vara aktuellt.
Hej! Vi behöver omplacera våra två hundar pga tidbrist och familjesituationen. Båda hundarna är goa och glada familjehundar vana vid barn och småbarn, katt, andra hundar, stora som små. Den ena hunden är en Engelsk Springer Spaniel på 1,5 år och han kostar 3000 kr Den andra hunden är en Bearded Collie mix på 5-6 månader och han kostar 3000 kr MVH husse och matte
Unghundshane (brun) säljes/omplaceras pga privata omständigheter. Ingen problemhund, men lite ouppfostrad. Utställd med mkt fin kritik och inoff resultat. Bra med barn, andra hundar och andra djur. För mer info, maila. Hunden är över 8 veckor.