Quantcast
Till salu inom: ”

springer spaniel omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en eng springer spaniel jag tyvär måste omplacera pga att jag börjat jobba! "Max" är en mycket trevlig och arbets villig hund som älskar o få vara i centrum! Jag har gått kurser i allmänlydnad, agility och även spårat en del. Hans negativa sida är att han inte kan vara själv hemma, då skäller han och kan även yla. Kan även skälla i bilen på vissa ställen. Ring eller maila för mer info! Hem viktigare än pris!
Jag har en jättefin engelsk springer spaniel tik (svart-vit) på knappt 1 år och 5 mån. Behöver omplacera henne pga att hon har visat dominant (vakt) beteende mot mina äldre tikar som är av en annan ras.. Lady är världens goaste och mysigaste och älskar att ligga i knät... Ögon och höfter är kollade vid 1 år och ok! Ett bra hem är det viktigaste, hör av dig om det verkar intressant så berättar jag mer. Gärna utställningsintresserad men det är inget krav. Ev fodervärd kan också vara aktuellt.
Hej! Vi behöver omplacera våra två hundar pga tidbrist och familjesituationen. Båda hundarna är goa och glada familjehundar vana vid barn och småbarn, katt, andra hundar, stora som små. Den ena hunden är en Engelsk Springer Spaniel på 1,5 år och han kostar 3000 kr Den andra hunden är en Bearded Collie mix på 5-6 månader och han kostar 3000 kr MVH husse och matte
Unghundshane (brun) säljes/omplaceras pga privata omständigheter. Ingen problemhund, men lite ouppfostrad. Utställd med mkt fin kritik och inoff resultat. Bra med barn, andra hundar och andra djur. För mer info, maila. Hunden är över 8 veckor.