Till salu inom

"welsh springer spaniel säljes"

Mark
4 dagar

Sötaste blandras Bosse

14 000 kr
Blocket.se
Ljusdal
Igår

Cockerpoo valpar

28 000 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Chopper och Harley delar

1 000 kr
Blocket.se
Arvika
2 dagar

Härliga blandrasvalpar,span...

15 900 kr
Blocket.se
Trosa
Igår

Cavalierblandis

18 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Springer cykelfäste

200 kr
Blocket.se
Sigtuna
2 dagar

Chokladbrun eng COCKER SPAN...

22 000 kr
Blocket.se
Finspång
2 dagar

Cavalier King Charles Spani...

27 500 kr
Blocket.se
Varberg
2 dagar

Hamstertillbehör

300 kr
Blocket.se
Strängnäs
3 dagar

Små söta blandrasvalpar

18 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Tidaholm

Welsh springer spaniel / Cockerspaniel?

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Då min kära fru har skadat sig. Måste vi placera om våran goa hund som är kattvan hundvan och mycket barnkär. Hon skulle trivas hos en familj som vill aktivera henne med tex spår eller agility hon orkar både och i fall ni gör. Hon är dock något påflugen när hon hälsar, uppskattas inte av alla. Men detta går att stävja om man lägger lite energi på det. Ring efter 14:00 då jag jobbar natt.
4 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kristianstad

Underbar Welsh/ Engelsk Springer Spaniel 11/v

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tyvärr måste vi nu hitta ett nytt hem åt vår härliga lille kille på 11 veckor. Vi ser gärna att han kommer till en aktiv familj som har tid och engagemang. Gärna att ni bor i hus med trädgård så han får mycket yta att springa och leka på. Med honom kommer: Koppel Tygtuggben Tennisboll med snöre Matskålar Sovplats Kloklippare Borste Detta är en vän för livet :) Hälsningar Philip och Annelie
3 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Dagmatte eller husse till Ally

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej! Vår fina hund Ally behöver någon som ser efter henne på dagtid, måndag-fredag när vi jobbar. Hon är en snäll och mjuk hund men har med året blivit lite ängslig och tycker inte längre om att vara själv hemma eller på traditionellt hunddagis, varpå vi behöver någon som ser efter henne som är hemma (eller kan ta med henne) mesta delen av dagen. Ally är en Welsh Springer Spaniel och är 9,5 år gammal. Vi bor i Väsby men kan naturligtvis lämna och hämta henne hos hundvakten på väg till och från jobbet.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Welsh Springer spaniel valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett par hanvalpar är ännu ej tingade. De är födda den 15 juli, och således leveransklara. De är ur en kull efter friska, mycket trevliga och högt meriterade föräldrar. Vid leveransen är de registrerade i SKK, avmaskade, vaccinerade och veterinärbesiktade. De har en valpkullsförsäkring för dolda fel i 3 år. Vi har mycket lång erfarenhet av rasen, och hjälper gärna till med råd och dåd även efter valpköpet. Vill du veta mer så hör av dig- jag berättar gärna mer om rasen och om valparna!
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Welsh Springer Spaniel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Glad, livlig och mycket trevlig Welsh springer spaniel hane, 13 månader, söker kärleksfull familj med tid och intresse. Han är snäll, mycket lekfull och okomplicerad mot andra hundar samt van vid katter och barn. Vaccinerad, avmaskad, ID-märkt, HD röntgad med höfter B/C samt naturligtvis registrerad i SKK. Om intresserad så ring så berättar vi mer om honom eller besök vår hemsida www.daintys.se Vill du veta mer om rasen så besök WSS klubbens hemsida http://www.wssk.se/
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj