Quantcast
Till salu inom: ”

springer spaniel wachtel blandras till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi bara en gosig liten hane kvar. Han är smidig och smäck och väldigt aktiv. Vi söker aktiv familj med mycket tid och hundvana sedan tidigare, gärna jagande. Mamma är renrasig springer spaniel och pappa är springer spaniel och wachtel blandis, men med mest wachtel då han har en renrasig pappa. De är mer än 8 veckor vid leverans då de är vaccinerade, chippade och besiktigade. Vid tingning av hund tas en handpenning om 1000kr som ej återfås vid ånger. Vi reserverar oss från oseriösa köpare samt tar oss rätten att välja med omsorg köpare åt våra hundar.
1 st hane som är 14 v den 18/11. Hans pappa är renrasig wachtel och mamman är 75 % wachtel och 25 % springer spaniel. Pappan används till jakt och mamman är sällskap/familje hund. Puppiesen, som vi kallar honom, föddes 9 dagar för tidigt och fick därmed en tuff start i livet. Men han överlevde trots allt och är idag en välmående och busig valp. Han har varit sen i utvecklingen och liten till växten, men har nu kommit ifatt. Han väger idag mer än 5 kg och äter valpfoder. Han är vaccinerad, id-märkt, veterinär besiktigad och avmaskad. Han säljes i första hand som familjehund på veterinärs inrådan pga för tidigt född. Men han kan lika gärna fungera och bli en duktig jakthund, enl. veterinären. Han är van vid barn och älskar att vara ute och busa.
Detta är Ludde. Han är hälften labrador o hälften wachtel/springerspaniel. Jag har inte tiden som behövs att lägga på honom o hoppas hitta någon som har det. Hans föräldrar jagar och han driver korta stunder och skallar när han spårar så är du jägare är det en fördel. Eftersom han är unghund har han en del slyngelolater men är en snäll o sällskaplig hund . han är inte van att vara ensam då jag har andra hundar. Priset kan diskuteras då det är viktigt för mej att han kommer till ett ställe som passar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
valpar 3 honor 3 hanar . jagar med modern (springer spaniel / wachtel) driver med skall har även brodern till moren till eftersök drivande o sprängande . fadern Wachtel Hund Zlatan(Ollonborrens Qauro) Från kärrmarkens Linjer(Modern) . ( Fadern från tyskland) Hård i skallet, driver allt som kommer i näsan. Glad för vatten och lätt för apportering. Ingen ställande hund på gris, spränger istället. Har jagat allt i skåne på olika gods utom grävling med honom, social hund som följer en vart man går. Mycket jakt i honom. Folksams dolda fel 3 år på belopp 7000 kr veterinärs besiktigade o chippade vid leverans födda 16/7 2014 leverans klara v38 startpaket ingår Är 7 valpar ska behålla en hona själv där av 6 valpar