Quantcast
Till salu inom: ”

vw 1600 motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lätt objekt som nästan är klart. Bussen är regbesiktad med Volvo-motor och det sitter en 150 hk Volvomotor i nu, det enda som återstår är kopplingsvajer och gasstag. Priset för detta ekipage är 22000:-. Alternativt så kan man köpa Bussen med en 1600 VW motor som då lämnas med löst för 12000:-. Bussen är i ruffigt bruksskick, men hel och solid under. Den är sänkt så mycket det går utan att kapa i hjulhusen.
Hejsan,måste bli av med denna buggy snarast,har ingen användning för den så jag vill järna byta bort den mot nåt annat typ besiktad bil,fyrhjuling,cross,ja kom med förslag. Lite om buggyn.den är nybesiktad i 2 år framåt dett sitter en mkt bra 1600 motor från en-74 vw BIG(50 hk).vist har den små skönhetsfel men så är det en gammal bil åxå. Som sagt bytes eller säljes till den som jer mej ett vettigt bud på den. Ring för mer info 070 6533046
Säljer nu min bubbla från 69. De sitter en nyrenoverad 1600 motor i bilen. Bilen är genomgången och renoverad. Bla Nya rutlister. Fixade bromsar Rostlagad.. Underredet och hjulhus är målat med 7 lager fartygsfärg. Pump till spolningen. Fungerande bensin värmare. Fungerande bakrute värmare. mm. En bra och fin bil som kan byggas vidare på eller använda som åretrunt bil. För mer info ring eller maila.
EN Norrlandsbil som är ordentligt renoverad för ett antal år sedan. Den har varit i Norrland i alla år och är därför i rostfritt skick. Lacken är mycket fin fast det gått några år sedan den lackades. det är en snygg mörkgrön metalic. Tekniskt så är det bytta bromsar, stötdämpare och annat. Bilen är konverterad till12 volt el för säkrare start och bättre lysen. Inredningen är original och därför med vissa slitageskador. Ljuddämpare och däck byttes nyligen. Motorn1600 kubik går också toppen.
Hej! Nu var det dags att sälja min pärla bilen går som en klocka i både motor och låda har inte haft några som helt problem med den mycket fräsh inredning rök och djur fri Info: Stereo 4 fina vinter däck samt 4 näst intill nya sommar däck Dragkrok Besiktigad (blanka papper på senaste besiktningen) skatten är betald fram till maj (årsskatt 1600:-) LB-Reggad Sätesvärme (förare, passagerare) det är inte i utställnings skick men inget som påverkar besiktning