Quantcast
Till salu inom: ”

whirlpool mikrovågsugn hörn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pioneer PL-550

Västra Götalands län
Vit byrå

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Liten smidig micro, passar bra i ett hörn, 3år gammal, ställ för nappflaska medföljer. Whirlpool MAX 34 Perfekt mikrovågsugn för små utrymmen!Whirlpool MAX 34 * Digital timer * Kompakt design * Effekt på 700 W * 5 effektlägen * 3D-mikrovågssystem * Snabbstartfunktion * Upptiningsfunktion * Volym på 13 liter
Läs noga: Detta är en micro inhandlad tidig sommar 2014 från Siba. Ordinarie pris var på ca 1700Kr. Vi flyttade efter tre månader till en ny bostad och där fanns redan en mikrovågsugn. Denna är använd max 20 gånger. Plasten sitter fortfarande kvar på instrumentpanelen. Medföljer varken kartong eller kvitto och därav priset. Modellen heter Whirlpool Max 35/WH och dessa är halvklotformade och anpassade för att kunna stå i hörn. Mer om denna micro finner ni här: http://www.whirlpool.se/produkter-1/mikrov%C3%A5gsugnar-2/frist%C3%A5ende-3/-[MAX-35-WH]-1301205/858703599290/ Priset är 500kr!
Säljer vår mikrovågsugn med grill funktion. Den tar liten plats och kan ställas i ett hörn. h: 35,6 b: 39,2 dj: 35 cm Bakgaller och nappflaskstöd medföljer.
Mikrovågsugn Whirlpool säljes. Vi har inte använt den speciellt mycket och säljer den nu. Den har många finesser och ska kunna steka/grilla så att maten får en yta. Den rundade baksidan gör att den passar mycket bra i ett hörn på köksbänken. Det är säkrast att kontakta mig på mobilen.
Nätt men effektiv mikrovågsugn från Whirlpool. Rundad i bakkant vilket gör den perfekt att ställa i hörn i köket.