Quantcast
Till salu inom: ”

windy 32 scirocco säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En Väl vårdad och väl utrustad windy. Nytt kapell december 2011 "ej på bild" Utrustning: bogpropeller Plotter Raymarine C80 Radar Raytheon Rodergivare Raytheon Autopilot Raytheon Ankarspel i fören och aktern Landström 220v Dubbla penta KAD44 EDC/DP 260hk/st Maskinerna är servade med ny olja/filter mm Dusch inne och badbrygga MM Pecke i fören med infälld stege Båten förvaras i varmhall och är färdig för sjö sättning.. Polerad o vaxad, botten målad och servad mm. Vid mer info: Börje 0705-260606 0303-223043 Richard 0707-143738
Motor 2x Volvo Penta KAD 300 EDC DP Utrustning: Blått skrov Elektriskt ankarspel i för och akter Landström med batteriladdare Septiktank med 3-vägskran Teak i cockpit Teak på badbrygga Värmare Eberspächer Trimplan Varmvattenanläggning Dusch på badbrygga Kylskåp/box i cockpit och pentry TV antenn Radio/CD med 4 högtalare Båten är vinterförvarad i varmhall och servad varje år och är i mycket fint skick. Båten har endast en ägare.
Motor 2x Volvo Penta KAD 300 EDC DP Utrustning: Blått skrov Elektriskt ankarspel i för och akter Landström med batteriladdare Septiktank med 3-vägskran Teak i cockpit Teak på badbrygga Värmare Webasto Trimplan Varmvattenanläggning Dusch på badbrygga Kylskåp/box i cockpit och pentry TV antenn Radio/CD med 4 högtalare Autopilot Raymarine Gångtid: ca 350h Båten är vinterförvarad i varmhall och servad varje år och är i mycket fint skick. Båten har endast en ägare.