Quantcast
Till salu inom: ”

xtz divine säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina 4-5 månader gamla XTZ Divine 100.49 i Piano black utförande. Nya 43995 Nu 37000:- Har även 2 st XTZ sub amp DSP för aktivdrift av alla bas element. Nya 10000 Nu 5000 för båda Kan skicka med lite kablar. Dessa låter alldeles underbart men pga flytt till mindre kommer de inte att göra sig bra i den nya miljön. Skicket är som sagt precis som nytt, alla tillbehör och kartonger finns. Bilder kan skickar till den som är av intresse. Skicka ett PM eller ring   Läs hela
XTZ Divine 100.49 Extremhögtalare i absolut nyskick!! SVART pianolack. Säljer dessa pga förestående flytt till utlandet nästa vår...jag kommer att beställa ett par nya i förpackning som jag kan skeppa på flyttlasset = Du har chansen att göra en SuperAffär på ett par knappt inspelade Extremhögtalare! Presentation är nästan överflödig, men kolla XTZ hemsida: (kopiera och klistra in länk i Din webläsare!) http://www.xtz.se/se/produkter/hogtalare/divine Här finns data och länkar till positiva tester! Nypris är ca. SEK44000 hos Fyndbörsen: http://www.fyndborsen.se/bild-ljud/hogtalare/golvhogtalare/divine-100.49-piano-black Dessa högtalare MÅSTE HÄMTAS av kund i Rotebro, Sollentuna norr om Stockholm av kund då de väger ca. 70kg/styck!! RING!! om Du är seriöst intresserad!! En sådan här affär skall göras upp per telefon!! Jag svarar INTE på e-post angående högtalarna!! Originalkartonger finns ej (de var så stora att man kunde bosätta sig i dem...)- dock skyddande skumplastskydd för sidor. Originalkvitto finns givetvis också! De är inköpta på Fyndbörsen!
Hej ! Säljer dessa underbara ljudförmedlare som är i mycket bra skick. Danskbyggda rejäla högtalare med VIFA element. OBS! diskanten är uppgraderad till VISATONS grymma diskant som bl.a. sitter i XTZ Divine 100.49 som kostar 44000:- Denna uppgradering gjorde en enorm skillnad och är värd att lyssnas på :) Bestyckning är 2 st 6,5" bas/mellan 1 st diskant och 10" bas/subwoofer på sidan. Priset med uppgraderade diskanter som är ordentligt bytta med fastlödade kablar är 2600:- Priset ifall du vill ha dom med orginaldiskanterna så säljes dom för endast 1800:- och dom låter riktigt bra även så här. Kom och lyssna och njut av detta fylliga och distinkta ljud. Matar dom med 145 Yamaha W per kanal just nu, så det låter rejält bra.
Säljer mina XTZ Divine 100.49 i svart piano lack. Är i absolute toppskick (som nya) Säljes pga flytt till mindre, so har tyvärr ej plats för dessa. Har även 2 st DSP sub amp för aktiv drift av bas modulerna. Divine nya 43995:- Nu 33995:- 2 st DSP sub amp 4990:- Nu 4990 för båda. Kan även skicka med balancerade + högtalarkablar till bas moduller. Bättre pris vis snabb affär.