Quantcast
Till salu inom: ”

beg högtalare canton ergo rc-l säljes

Blandat

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Canton Ergo RC-L säljes i strålande skick. Riktigt gedigna högtalare som levererar rejält tryck och spelar ned till 18Hz. Detta är High-End högtalare som har riktigt detaljkrikt ljud. Kontrollbox, garantibevis och instruktionsbok medföljer. Kom gärna och provlyssna. Har ej bråttom att sälja. Nås lättast via telefon, mail funkar. Dubbla 9" element 7" mid 1" alu-dome diskant Specifikationer: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=280 Omdömen: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=280 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Canton Ergo RC-L i svart säljes i mycket bra skick. Detta är en väldig bra högtalare som än idag står sig mycket bra i 20-25000 kronors klassen. Kräver en bra förstärkare, men leverar då en underbar fullregister upplevelse med en bas som är svår att konkurrera med i prisklassen. Testvinnare i Hifi & Musik 1998, då dessa kostade 28000:- Kom gärna och provlyssna. Har ej bråttom att sälja och accepterar inga skambud. Endast för avhämtning. För information och omdömen: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=280 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Canton Ergo RC-L i bok säljes i mycket bra skick. Mycket bra högtalare som än idag står sig mycket bra i 20-25000 kronors klassen. Testvinnare i Hifi & Musik 1998, då kostade dessa 28000:- Sitter även Soundcare Superspikes ( http://www.superspikes.com/ ) monterade på dem (alla orginalfötter finns också kvar). För mer info: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=280 Pris: 5100 kr Alla högtalare är i nyskick! Inga märken i trä eller galler. Canton GLE 401 vägghögtalare (Såld) Canton Center CM 500 (Såld)
Dags att sälja min stereoförstärkare och mina golvhögtalare. Förstärkaren är av märket Onkyo. Modellen heter A-8800 och är den kraftigaste förstärkaren i serien. Den är på hela 2X175 watt i 8ohm och kan driva vilka högtalare som helst. Allt funkar klockrent och den är i mycket fint skick. Manual medföljer. Högtalarna är av märket Canton och modellen heter Ergo RC-L och de är i mycket fint skick. Detta är en allround högtalare som funkar till det mesta men funkar ändå bäst till pop, rock och metal. Tveka inte att fråga om ni har frågor eller vill ha fler bilder. Pris på förstärkaren är 1800 kr och 6000 kr för högtalarna. Paketpris: 7000 kr
Säljer att par Canton Ergo RC-L i mycket gott nära nyskick. Sparsamt använda. Ett litet hack i trät på ena högtalaren (ej direkt synligt), i övrigt helt utan skavanker. Finnish är bok och silver metallgaller. Canton filterbox medföljer. Mycket högtalare och bra ljud för pengarna !! Kostade 25000 kr som nya och bedömdes då vara mycket prisvärda. 2900 kr eller högstbjudande, ska bort ! Sökord: RC RCL L