Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha chappy moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är det tyvärr dags att sälja våran YamahaChappy. Vi har ägt den i 7år och har haft den på landet. Den har aldrig krånglat för oss under tiden vi har ägt den. Den går mycket bra i motor och låda och fungerar perfekt. Perfekt moppe att börja med att köra. Den går i 40-45km/h. I köpet ingår en extra motor. Om du har några frågor så är det bara att ringa eller maila. Pris: 5500kr
eu moped piaggio nrg dt årsmodell 2008 miltal strax över 500 mopeden är i fint skick o allt fungerar som det ska säljes eller bytes mot äldre moped tex sach compakt yamaha chappy zundapp el dylik.vid kontant köp kostar mopeden 9tusen kr bytespris är 10tusen kr.ring eller sms vid intresse.nypriset på mopeden ligger över 23tusen kr o den har haft 2 ägare=väl omhändertagen.
Yamaha Chappy som enligt föregående ägare är från 1980. Den är i visuellt brukskick men maskinellt fungerar den utan anmärkning. Startar lätt och går i dryga 40 km/h. Det som bytts under min ägo är sadelöverdrag (var svart tidigare men tyvärr helt slut), förgasare, batteri samt de flesta av lamporna (som alla fungerar). Kontakta mig gärna via mail i första hand men telefon går självklart också bra.
Ska nu sälja min Yamaha Chappy. Köptes för att göra iordning men tiden räcker inte till. Den är inte startad sen jag köpte den. Är i ganska bra skick med helt nya däck. Det jag vet som fattas eller är mindre bra är: Sadeln bör kläs om och gångjärnet saknas. Gummibandet som håller fast tanken saknas. Batteriet ser inte bra ut. Lättast är nog att komma och kolla på den och bilda sin egen uppfattning. Säljes till högstbjudande. Med vänlig hälsning Tommy Tel: 0739-469849
Yamaha Chappy Automat Årsmodell: 1978 Mätarställning: 570 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Mycket fint originalskick, Se fler fordon på www.veteranbilar.com, Ring 0739-456343 för mer info och visning! Om företaget Välkommen till Hageblad Bil AB i Göteborg! Vi köper, byter, säljer, förmedlar och värderar person och lätta lastbilar. Vår specialitet är veteran och entusiastfordon. Handelskammarintyg för bl.a 12% importintyg för billigare USA-bilsimport! Öppet efter överenskommelse!