Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha moped klass 2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Plinius SA-250
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Yamaha Aerox -06, EU Moped. Mopeden har aldrig krånglat och startar alltid. Den är inte trimmad och har aldrig varit det. Jag är den 2:a ägaren. Mopeden har gått 800 mil. Den är aldrig vinterkörd! Den har alltid stått i varmgarage då den inte har använts! Vintern 2010 byttes: Kåpset - STR8 9 delar 2899:- Styre - STR8 329:- Monteringskit - STR8 22,2mm 329:- Höjningssats - STR8 60mm 219:- Handtag - STR8 (CNC) 149:- Sidostöd - Buzzetti Svart 249:- Alla papper på mopeden finns. Det medföljer ett klass 3 lås och en godkänd hjälm. Säljes för 15000:- /Petter Endast telefon svar tack!
Yamaha dt mx. Klass 2 moped Ombyggd, eller blandad med en DT R. sving, framgafflar, hjul, ljuddämpare,krök och styre. Resten är från originalet Mx. Den är ej trimmad och går runt 45-50 km/h. Frambroms saknar vajer. Kabel till hastighets mätaren är sönder. Det finns skjuts pinnar på svingen så den går utmärkt att skjutsa med. Nymålad. metalic blå. Den är väldigt skön att åka på. fungerar både i skogsterräng och stadskörning. När du köper mopeden medföljer en mattsvart cross hjälm. går att pruta ner vid snabbaffär
För dig som vill ha en originell Yamaha DT i motorcykel stuk! Säljer min otroligt unika Yamaha DT i original utförande. Just den här modellen med motorcykelkåpan är tillverkad i Japan. Den är konstruerad som en motorcykel men Yamaha valde att anpassa den som en moped för den svenska marknaden. Förmodligen den enda som fortfarande är i originalskick. Måste säga att den har mycket själ i sig. Det är en 30-moppe eller så kallad klass 2 moped och har aldrig trimmats. Fungerar och går bra. Det enda som jag har bytt på moppen är batteri, lampor, bränslekran och handtag. Verkstadshandbok medföljer.
En mycket fin moped EU Klass 2 Årsm;2006 Den har rullat 523 mil och aldrig på vintern. 2 ägare varav den sista tjej på 163 cm. Godkänt lås med hållare är monterat på mopeden. Vi har inte rört något på mopeden och verkstad säger att den inte är trimmad. Några småsaker: Lågnivå bensin lyser alltid ( givare ca 250 Kr) och ´mopeden har vält så att höger Broms hantag är 1 cm kortare. PRIS: 15 500 Kr med avrag för Handtag + givare + prut så hamnar vi färdigprutat o klart 13 750 kr
Hej, jag säljer min sambos dt 50 mx (Klass 2moped) för att hon vill ha en scooter igen så ev byten kan vara intressant så länge det är en 30 moped. Den är trimmad och lite stylad, det som behövs göras är att byta avgaspackning. Säljer den billigt för vi behöver bli av med den snabbt. hör av er för mer information och bilder. endast seriösa hör av sig.