Quantcast
Till salu inom

"yamaha slider 30 moped säljes"

Malmö
Igår

Honda X8r

1 000 kr
Citiboard
Linköping
Igår

Yamaha tvärflöjt YFL-211S

800 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

Yamaha APX600 akustik gitarr

2 000 kr
Citiboard
Uppsala
Igår

Honda MT 5

4 000 kr
ABC-Annons.se
Avesta
Igår

Veteranmoped Puch-Alabama

7 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Hallands län

YAMAHA Slider -08 Nyskick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Nu säljer vi vår moped som är utav modell Yamaha Slider -08. Vi köpte den från firman Yamaha år 2009 och sedan dess har den knappt används, miltalet är inte ens 30 och nu är det redan dags för körkort så snart har vi ingen användning av den. Mopeden är som sagt i nyskick, vi har inte trimmat eller ändrat den på något vis. Den har stått inomhus och i garage. Alla kvitton och registreringsbevis medföljer såklart, samt 2 st hjälmar (se bild) om ni vill.
16 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Gävle

Yamaha Aerox

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tjena ska sälja min aerox. Det är en 98 ram men allt som sitter på är från en 06ans aerox så den har bara gått runt 700mil. Det är en 30 moppe så ingen regplåt behövs. De enda trimmet på den är ett Leovince TT rör och V-ringen är borttagen så den gör runt 75. Koso mätare sitter på. Har aldrig haft några problem med den och allt funkar. Kan tänka mig byta mot slider gärna stuntkittad. Vill du ha fler bilder eller veta mer så är de bara att maila eller smsa.
11 500 kr
Blocket.se

Yamaha Slider 30 Moppe

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min yamaha slider p.g.a bil köp. Nyligen byt: Nytt kåpset Ny Hebo 50cc sport cylinder Ny kolv 21mm dellorto förgasare Malossi luftfilter Zx rör Så motor och kåporna är som nya. Mer : Ny kick Nya handtag Nytt styre Fotplatta Blackbox Ny dämp M.M Det finns inga repor eller fel ;) all el och så vidare fungerar perfekt. Mvh / David Regnér Vid mer info ring ;)
16 500 kr
Blocket.se

Moped Yamaha SLIDER

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Moped från Yamaha modell SLIDER säljes. Mil 761 Scootern är i bruksskick men behöver en översyn innan den tas i bruk. Tjänstevikt, kg: 85 Drivmedel 1: BENSIN Motoreffekt, kW: 2,0 Säljes på uppdrag av yrkesskola - kommunalt gymnasium pga nedläggning av verksamheten. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 30 oktober Klicka på länken nedan för att komma till auktionen
0 kr
Blocket.se