Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha virago 125 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Yamaha virago 125 säljes Motorcykeln är väldigt fin och går otroligt billigt. Perfekt för 16-åringen med A-1 kort eller den ekonomiska som vill spara soppapengar. Ej besiktad nu men om inget prut sker så fås den nybesiktad och nyskattad Bilderna talar för sig själv, ring eller mejla för mer info och bilder Bra att veta: hela drivlinan är ny Bakdäcket är dåligt men det är nybytt innan försäljning om du inte prutar pris: 15000 kr
Tjena ! Nu ska jag sälja min pärla som jag nästan haft i ett år. Det finns en ägarhandbok med också med allt som är gjort på motorcykeln. Så länge jag har haft den så har det inte varigt några problem med den, jag har bara bytt batteri och en baklampa. Motorcykeln ska besiktias början på juni. Pris kan prutas vid snabb affär!!! Skicka gärna ett mail för att få fler bilder eller ring. Hoppas vi hörs!
Till förmån för en större hoj säljer vi nu vår trevliga Virago. Den är välvårdad med minimalt slitage. Det som ej syns på bilden vilket ingår är Sissybar och vindruta. Den har gått 1088 mil men däcken har inte rullat lika långt och är helt ok. Absolut en kanonhoj för nybörjaren att glida runt med i sommar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Då var det dags att sälja min Virago 125:a, till förmån för större hoj. Ägd av mig sedan 2008, och nu körd cirka 2750 mil. Fina däck, nytt batteri den 19 maj i år. Helskön hoj att lära sig köra på, låg och lättkörd. Dessutom nästan gratis, med en förbrukning på nedåt 0,27l/mil. Gott om historik. Frågor gärna på mail (och fler bilder finns naturligtvis), men svarar annars nästan alltid på mobilen. Hörs!
Svart Virago 125. Mätarställning 760 mil. Skicket samt viss historik gör detta troligt. Köpt till min dotter 2007 som övningskörde problemfritt med den men har stått avställd i garage sen sept 2008. Startar o går fint på tomgång men när man rör gasen stannar den. Enligt MC verkstad sannolikt igenbeckad förgasare av den långa tiden stillastående kostar ca 1500 - 2000 att fixa. Vill ha mer plats i garaget så säljes i detta skick. Möjlighet för den som kan meka lite själv att förvärva en mycket fin Virago till ett bra pris !!