Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha rd 125 säljes

Honda X8r

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En gammal klassiker som går som ett troll,jag har lyft på toppar och cylindrar,så den är ny sotad med nya cylinderfotspackningar nya topp packningar och nya avgaspackningar samt har jag tagit isär förgasarna och rengjort alla munstycken samtidigt rengjorde jag tanken och soppakran,har även justerat både tändning och brytare,fram och bak däck är jättefina. Detta var alla plus,nu till minus sidan: 1:Det finns inga papper på den 2:Låset under dynan är borta 3:Tanklocket öppnas helst med skruvmejsel. 4:Sidokåpan på vänster sida saknas Man kan regbestigtiga den. Ha den som reservdelar. Eller ha den på landet,då har du den snabbaste skogsmoppen i granskapet Kan provköras om så önskas
Yamaha AS 3 125 før 1975 eller Suzuki GT 125 eldre en 1978 eventuelt Yamaha RD 125 før 1978 ønskes kjøpt . Inget fantasiprisar ! Måste vara komplett med papper iorden . Gjærne ett restaureringsobjekt hvis hojen e komplett med alla delar , men krav e at den måste gå at køra ... Helst i nærhet av Årjeng men inget krav,hadde varit fint om det inte e mer en två timmars kørning fra Årjeng eventuelt om vi kan møtes på halvvegen ! Ta gjerne kontakt pr mail eller ring , svarar jag inte så ringar jag upp igjen !
1st påbörjat renoveringsobjekt som är isärplockad i delar. Användes och kördes ända tills isärplockning. Motor genomgången och lackad. Den på bild är inköpt i höstas men ej startad av mig. Skall enligt uppgift fungera, men går sämre/stannar när den blir varm. Eventuellt trasig tändspole? Inser att jag aldrig kommer att få tid att göra klart dessa och därför hamnar dom på blocket istället. Priset gäller båda tillsammans. (Kan ev. säljas separata) Bytes gärna mot Moped eller 80cc Cross. (Mejla gärna förslag så återkommer jag vid intresse) Finns i Hammerdal.
Säljer en caddy. Går bra! bytt hjullager. extraljus cd alu sommar vinter på plåt obes o avställd. fixa handbromsen och åk in och bes den. Event byte mot en båt eller båtmotor bytespris:10000kr kan lägga en yamaha 125 rd 1983 i mellan.pris på den 8000 bild kan fås på mms. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Yamaha RD 125 från 1981 i ok bruksskick. All el fungerar. Tankens lack har börjat spricka, men den har inga bucklor. Två sprickor på sittdynan. Har varit avställd sedan 2003 och de senaste 6-7 åren stått på mc museum utanför Gränna. Startade direkt med nytt batteri i år. Laddningsrelä behöver bytas (medföljer) Regnr: HHR495 Du som mailade från Norge. Maila om. Lyckades deleta ditt email.