Quantcast
Till salu inom: ”

yesterday soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Örebro
Soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En jättefin hissgardin som gör sig både i det romantiska och det moderna hemmet, tryckt monogram med texten "Cherish Yesterday" "Dream Tomorrow" & "Live Today" Denna modell har en "grön stjälk" med en röd ros på vit botten. Träs enkelt på befintlig gardinstång och rullas eller veckas enkelt upp med knytbandsupphängning. Mått bredd 140cm x längd 120cm För fler färger som gör att du kan matcha gardinen till t ex din soffa eller fåtölj gör ett besök på www.textilonnet.se "Handla enkelt mot faktura"
En jättefin hissgardin som gör sig både i det romantiska och det moderna hemmet, tryckt monogram med texten "Cherish Yesterday" "Dream Tomorrow" & "Live Today" Denna modell har en "grön stjälk" med en röd ros på vit botten. Träs enkelt på befintlig gardinstång och rullas eller veckas enkelt upp med knytbandsupphängning. Mått bredd 120cm x längd 120cm För fler färger som gör att du kan matcha gardinen till t ex din soffa eller fåtölj gör ett besök på www.textilonnet.se "Handla enkelt mot faktura"
En jättefin hissgardin som gör sig både i det romantiska och det moderna hemmet, tryckt monogram med texten "Cherish Yesterday" "Dream Tomorrow" & "Live Today" Denna modell har en "grön stjälk" med en röd ros på vit botten. Träs enkelt på befintlig gardinstång och rullas eller veckas enkelt upp med knytbandsupphängning. Mått bredd 100cm x längd 120cm För fler färger som gör att du kan matcha gardinen till t ex din soffa eller fåtölj gör ett besök på www.textilonnet.se "Handla enkelt mot faktura"
Soffbord i svart askfaner Längd 130cm Bredd 70cm Höjd 47cm Nypris 2000:-
3-sits soffa från Mio, modell Yesterday. Liten och nätt med bekväm hög rygg och kort sittdjup som gör det lätt att ta sig i och ur. Mycket bra skick nästan ny. Nypris 5990kr