Quantcast
Till salu inom: ”

zap100 trådlös iptv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en uppsättning ZAP100 som består av en sändarenhet och en mottagarenhet samt 2st strömkablar. Smidig lösning om du har uttaget för bredbandet i hallen och vill överföra bilden trådlöst till digitalboxen i vardagsrummet istället för att dra en TP-kabel. Kostar nytt 795:- hos bredbandsbolaget. Installationsguide: http://www.bredbandsbolaget.se/published_images/zap100_tradlos_tv_installationsguide.pdf Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Trådlös nätverksbrygga som låter dig skicka din IPTV-signal trådlöst från din bredbandsrouter till din IPTV-box. Du slipper att dra kablar och har du fler IPTV-boxar, kan du enkelt addera fler ZAP100-klienter till samma ZAP100 accesspunkt. denna är endast inkopplad 1ggr under ca 3h - och sedan fick jag ett erbjudande från ComHem som gjorde att jag sade upp IPTV med Bredbandsbolaget. Denna blev över från IPTV med Bredbandsbolaget - och den enda saken som jag var tvungen att köpa loss från Bredbandsbolaget. Nypris 796,- genom bl.a. http://www.kontorsvaror.se/inteno/21984-inteno-zap100-startkit-apc.html det är exakt produkten i länken ovan jag säljer.
Säljer utrustning från Stockholms Stadsnät. * Inteno Trådlös router * ZAP100 Med en ZAP100 färdas TV-signalerna i luften istället. ZAP100 består av två små vita lådor. Den ena kopplar du in till tjänstedelaren (Inteno) i hallen (eller där den är placerad). Den andra kopplar du in till IPTV boxen som du har bredvid TVn. Sen är det bara att slå på TVn och titta. Nypris från Stockholms Stadsnät 2000 :-
Säljer mitt Zap 100-kit som jag köpt av Bredbandsbolaget för 795 spänn. http://www.inteno.se/zap100/UK_ZAP100.html De funkar bra. Har dock uppgraderat till fetare utrustning.
IPTV, Inteno Trådlöst Zap100. OBS! Nypris 995 kr