Quantcast
Till salu inom: ”

zap100 trådlös iptv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SVENSK IPTV

Malmö
IP TV BOX

Gotlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en uppsättning ZAP100 som består av en sändarenhet och en mottagarenhet samt 2st strömkablar. Smidig lösning om du har uttaget för bredbandet i hallen och vill överföra bilden trådlöst till digitalboxen i vardagsrummet istället för att dra en TP-kabel. Kostar nytt 795:- hos bredbandsbolaget. Installationsguide: http://www.bredbandsbolaget.se/published_images/zap100_tradlos_tv_installationsguide.pdf Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Trådlös nätverksbrygga som låter dig skicka din IPTV-signal trådlöst från din bredbandsrouter till din IPTV-box. Du slipper att dra kablar och har du fler IPTV-boxar, kan du enkelt addera fler ZAP100-klienter till samma ZAP100 accesspunkt. denna är endast inkopplad 1ggr under ca 3h - och sedan fick jag ett erbjudande från ComHem som gjorde att jag sade upp IPTV med Bredbandsbolaget. Denna blev över från IPTV med Bredbandsbolaget - och den enda saken som jag var tvungen att köpa loss från Bredbandsbolaget. Nypris 796,- genom bl.a. http://www.kontorsvaror.se/inteno/21984-inteno-zap100-startkit-apc.html det är exakt produkten i länken ovan jag säljer.
Säljer mitt Zap 100-kit som jag köpt av Bredbandsbolaget för 795 spänn. http://www.inteno.se/zap100/UK_ZAP100.html De funkar bra. Har dock uppgraderat till fetare utrustning.
IPTV, Inteno Trådlöst Zap100. OBS! Nypris 995 kr