Quantcast
Till salu inom: ”

trådlös julgransbelysning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

5 Extraljus till trådlös LED julgransbelysning. 5 st batterier ingår. Bilderna visar både ljus och fjärrkontroll. För grundsats med både ljus och fjärrkontroll, se art nr 003-05. För mera information, andra produkter samt beställning, se www.helgbutiken.se Köp till så många extraljus med batterier som ni behöver. En sats med extraljus innehåller fem ljus. Ni kan använda så många extraljus ni vill och kontrollera dem med en och samma fjärrkontroll! Dessa julgransljus håller 20 000 drifttimmar och drar en bråkdel i ström .Inget trassel med trådar och lampor!
Trådlös frihet! Tänk vad skönt att slippa trasslet med att dra kabel i julgranen! Här är lösningen, trådlös belysning med fjärrkontroll. Belysningen är energisnål LED och drivs av AA batterier. Lamporna lyser med ett fast sken. Lampglaset i frostat utförande Fjärrkontrollen drivs av 2st AAA batterier. Komplett paket bestående av 10st julgransljus 14cm höga och fjärrkontroll, batterier ingår till både ljus och fjärrkontroll. Kan kompletteras med extra ljuspunkter.
Trådlös/Sladdlös Julgransbelysning med fjärrkontroll. Innehåller 12 ljus och kan erhållas i vita eller blandade färger. Ljusen har magnethållare som fäste vilket innebär att dom även kan användas var för sig, som dekorativt ljus på annan valfri