Quantcast
Till salu inom: ”

zap100 trådlös tv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ONKYO TX-NR818

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Följande säljes: - 2st HD box, Thomson DBI8550E-TLN2 - 2 par Inteno ZAP100A. Dessa används för att slippa dra en lång nätverkskabel mellan HD box och modem/router. Detta gör att du kan ha trådlös TV hemma. OBS! En strömkabel hittas inte till Inteno, har aldrig använt den för man har 2 clients på en distrubutör. På bild saknas den jag aldrig har använt. Nätverkskablarna ingår också, och strömkablar till HDbox och Inteno. Perfekt lösning för dig som vill ha HD boxar och inget strul med kablar. Samtliga apparater är fullt funktionsdugliga och har alltid funkat bra. Har bara använt Bredbandsbolaget på dessa men kanske funkar dem med något annat abonnemang också.
ZAP100 trådlös tv
Med trådlös tv slipper du sladden mellan modemet och tv-boxen. Har använt den till Bredbandsbolagets TV-tjänst. Nypris 795:- hos Bredbandsbolaget. Mer info: http://www.zap100.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min ZAP100 då jag inte har IP-tv längre. Köpte den via Bredbandsbolaget och den har fungerar klockrent, sänder från hallen till sovrummet. Koppla in ena dosan till routern och den andra till tv-boxen, 1 minut senare funkar allt! Perfekt om du har IP-tv och routern i ett rum men tvn i ett annat rum.
Inteno ZAP100 gör att du kan koppla in tv mot uttaget trådlöst. Funkar i både villa och lägenhet! Det ingår 1st sändare och 2 mottagare vilket gör att du kan koppla in 2 olika tv apparater. Strömkabel och nätverkskskabel ingår. Allt nästan nytt och i felfritt skick, säljes pga flytt. 700kr eller bud