Quantcast
Till salu inom: ”

zetterberg klänning säljes

Tidigare annonser till salu

Brudklänning, stl. 38 (S), dam Denna vackra klänning från Zetterberg är använd i en timme då jag bytte om sent på kvällen på vårt bröllop. Den är kemtvättad och i absolut nyskick. Jag tycker det är synd att den ska hänga i garderoben och hoppas att någon lycklig brud får dansa i denna på sin stora dag! Den är cremevit med dragkedja i guld i ryggen. Fint att sätta ett bälte i midjan. Jag köpte den för 3995:- och säljer den för 2500:-. Välkommen att prova!
Kjol & Klänning, stl. 36 (S), dam Jag säljer en jättefin klänning från Zetterberg, självklart original. Den är aldrig använd. Den är grå och i 100 % siden. Den har en dragkedja, hyska och hake i ryggen. Jag köpte min klänning på Tara i Arkaden, Göteborg för 3999 kr. Jag säljer den nu för 1500 kr. Här en en länk till samma modell, men annan färg, som jag säljer: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/zetterberg-2514/nadja-dress-102093-2195/ Fler bilder kan fås på begäran och jag besvarar gärna frågor på min mejl.
Kjol & Klänning, stl. 40 (M), dam Helt underbar festklänning från Zetterbergs höstkollektion i mörklila färg. Skärp med pärlor ingår, mycket finare än det på bilden. Jag har bara använt klänningen en gång och min storlek är mellan 38 och 40. Nypris ca 4 900:- inkl skärp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Brudklänning, stl. 38 (S), dam Fin "enkel" bröllopsklänning från Zetterberg. Snörning bak i ryggen med långa sidenband samt ett underbart rosett skärp. 2 500:- Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam Jätte fin röd klänning från Zetterberg. Tyll & ett fint rosett skärp 1 800:-