Quantcast
Till salu inom: ”

zumba paket 4 dvd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Klädpaket

Ängelholm
Klädpaket

Ängelholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Zumba är en dansbaserad träningsmetod som fokuserar sig på de latinska dansstegen, som exempel salsa och samba. Tillsammans med aerobicssteg bildar de en kombination som blir en dansworkout till latinsk musikZumba Fitness® liknar ingen annan träningsform som du har provat förut! Zumba Fitness® skapades i mitten av 90-talet av sydamerikanen Albert "Beto" Perez, personlig tränare och koreograf åt ett stort antal internationella popstjärnor. Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätade Beto ihop sina latinska favoritrytmer med glödheta danssteg som hans elever älskade - Zumba Fitness® var fött! Sedan Beto introducerade Zumba Fitness® i USA 1999 har det blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna i landet. Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna, de enkla dansrörelserna och de fantastiska resultaten. Zumba Fitness® är ett roligt och spännande sätt att träna! Det är lätt att lära sig och du kan både förbättra din kondis och förbränna kalorier Skickas med spårbart paket via Schenker. + Frakt 59kr
Dansa dig fit med den enormt populära träningsmetoden Zumba! Prova hemma innan du bestämmer dig för att köpa träningskort för tusenlappar, eller lär dig stegen hemma i vardagsrummet så du lättare hänger med på gruppträningarna. Jag säljer ett riktigt Zumba paket: - 4 DVD skivor med olika zumbapass (se bild) - 1 CD med zumba greatest hits - Instruktionsmanual och marakas En skiva har spelats, allt annat är orört! Detta kostar 750kr att beställa. Gör ett klipp!
Nu var det dags att sälja mina träningsprylar och du har chansen att trimma dig till sommaren, på hemmaplan! Med tanke på att tiden inte räcker till pga av andra sportaktiviteter så säljer jag nu mitt zumba-paket, en yoga dvd och ett redskap till att trimma magen, allt är i mycket bra skick och dvd:erna är som nya. Jag säljer det helst i paketpris, men priset kan diskuteras om en särskild sak önskas. I paketet ingår: 4 zumba dvd:er, 1 träningsdagbok (som ej är använd), 2 zumba sticks, 1 Yoga dvd och "Supermagtrimmaren".
Hej! Nu är det dags att sälja mina träningsredskap pga tidsbrist. Zumba Fitness kostade nypris 699:- och är i fint skick, endast använd 5 ggr. Yoga dvd:n är något äldre men använd max 2 ggr. Jag säljer det helst i paketpris, och för enbart Zumba Fitness vill jag ha 380:- I paketet ingår: träningsredskap för magen, 1 yoga dvd, 4 zumba dvd, 1 träningsdagbok (ej använd) & 2 zumba toning sticks.
Zumba Fitness ger dig de hetaste rytmerna och dansbaserade workouterna med över 4 timmars effektiv träning på DVD: Zumba Fitness Basics - Lär dig grunderna till varje rytm och dans på ett sätt som är lätt att följa. Längd: 60 min. Zumba Fitness 20-Minute Express - Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van dansare, alla känner samma glädje i denna pulshöjande dans och högeffektiva träning. Längd: 20 min. Zumba Fitness Sculpt & Tone - Det här programmet låter dig släppa loss och dansa dig till en superslimmad form med hjälp av Betos nya Toning Sticks. Längd: 45 min. Zumba Fitness Cardio Party - En komplett workout som sätter fötterna i rörelse, höfterna i gungning och hela kroppen i underbar dansform. Längd: 50 min. Zumba Fitness Total Body Transformation Guide - Gå ner i vikt med hjälp av denna innehållsrika träningskalender och måltidsguide (på engelska). Paketet inkluderar också dessa särskilda bonusutgåvor: - 2 x Zumba Fitness Toning Sticks (viktade hantlar - 450 gr var) - Zumba Fitness LIVE! Workout (längd: 55 min) - Zumba Fitness Flat Abs Workout (längd: 20 min) Vänligen observera att innehållet på alla DVD-skivor är på engelska! Paketet är original och inköpt på Aftonbladets webbshop Kontaktas endast via telefon. Originalpris 699 kr, säljes just nu för 500 kr