Quantcast
Till salu inom: ”

zundapp combinette säljes

Verktyg

Örebro
Zundapp 1957

Västra Götalands län
Baknav

Örebro
Framnav

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hade en vision om att renovera upp detta renoveringsobjekt men lusten och viljan har slocknat. Säljer nu detta objekt till någon som brinner för Zündapp och som har tid att ta sig an projektet. Mopeden finns hos min bror i Malmö som mer än gärna visar upp den efter telök. Inplastade originalpapper finns och vill ni har fler bilder är ni välkomna att maila mig. Jag har själv gett 2900:- och detta vill jag ha tillbaka = inga skambud, tack! Det finns, mot avgift, möjlighet att skicka mopeden via bussgods eller liknande.
En av de allra första sport combinetterna som kom, skiljer på några små saker från senare 61or. Bl a saknar den det främre skärmstaget. Orört originalskick, inget ommålat och därav lite lagom insliten i skicket. Helt komplett och inget saknas. Renoverad motor med alla slitdelar bytta. Nytt bakdäck, handtag, vajrar och lite annat smått. Mopeden är helt rostfri i skärmarna, tillskillnad mot vad de brukar vara. Högstbjudande runt 15000:-
Är oerhört angelägen om att få tag i en Zündapp Sport Combinette -67. Har för avsikt att ge bort den till min far, och jag vet inte hur jag ska gå tillväga för att lyckas med detta. Gärna ett renoveringsobjer, så han får något att pyssla med. Har du en till salu, eller vet om någon? Skicka mig ett mail om vad som finns. Tack på förhand!
Påbörjat renoveringsobjekt. 2 växlad handväxel. Saknas: kick, kedjeskydd, bakljusglas och bensinkran. Ring för mer info. Finns att hämtas i Frånö. Kontaktas endast via telefon.
Zundapp Combinette -58 Reservdelsmoped ej komplett 1000:- el bud Priset kan diskuteras på båda håll