Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se moped zundapp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

suzukitank

Blekinge län
F
F

Tidigare annonser till salu

Besiktad och skattad, nyservad Saab 2,0 T 19" fälgar med bra däck som gått en sommar. Ny Turbo monterad 18/9 2012. Dragkrok, farthållare, Acc, tyginredning, Automatlåda som växlar mjukt, friktionsdäck till vintern. Bilen är i bra skick för sin ålder.Byten kan tas, bil, fyrhjuling, moped även flakare, bytes även mot veteran exempelvis Amazon,Pv, 142a, Ascona A , Zundapp, Biltransport släp, kom med förslag. Pengar kan läggas i mellan på dyrare bytesobjekt. Billigare vid snabb affär Finans kan ordnas mot tillägg Pris med 19" 26.500 och 21,000 med plåtfälgar.
Mustang, troligen 1962 års modell, säljes som objekt till restaurering till förmån åt entusiast, 2 handväxlad zundappmotor, jag har själv köpt vajrar som saknas och pedalgummin och nipplar för 500kr som du kan använda dig av, Jag själv har köpt den som renoveringsobjekt men tiden räcker inte till, den är i bra skick för sin ålder. Jag vill ha 3500kr som den står i dagsläget. Eller den som bjuder mest! Kontant betalning och avhämtning på plats i Färila NI kan gärna maila intresse.
Avstämda avgassystem till din moped eller andra tvåtaktare. Levereras laserskurna samt valsade så att du kan slutföra arbetet på egen hand. Exempel på fabrikat som vi utvecklat pipor till är: * Zundapp * Kreidler * Puch * Yamaha * Sachs Besök oss på www.racepipe.eu för mera information. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dyna till Zundapp., Vi har även mycket fler delar till Zundapp. Pris 750 kr Vi är en av dom ledande aktörerna på marknaden när det gäller delar till äldre och nyare mopeder. Vi har bra support, snabba leveranser och marknadens bästa priser. Vi erbjuder våra kunder bra betalningslösningar via Klarna, kort eller efterkrav. Fri Frakt vid köp över 1500 kr. Besök gärna vår hemsida för mer info och delar.
Prisvärd Kinesisk segwaykopia, endast provkörd. Evbyte äldre moped typ Sachs, Zundapp. även fälgar storlek 19"-20" endast 5bultade. hålcirkel ingen betydelse. Maila eller ring, vid byte ange bytesvärde. Nu är jag trött på sambon tjat om att den står i garaget och bara är i vägen så nu sänker jag priset till 5000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.