Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se moped zundapp säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Avstämda avgassystem till din moped eller andra tvåtaktare. Levereras laserskurna samt valsade så att du kan slutföra arbetet på egen hand. Exempel på fabrikat som vi utvecklat pipor till är: * Zundapp * Kreidler * Puch * Yamaha * Sachs Besök oss på www.racepipe.eu för mera information. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dyna till Zundapp., Vi har även mycket fler delar till Zundapp. Pris 750 kr Vi är en av dom ledande aktörerna på marknaden när det gäller delar till äldre och nyare mopeder. Vi har bra support, snabba leveranser och marknadens bästa priser. Vi erbjuder våra kunder bra betalningslösningar via Klarna, kort eller efterkrav. Fri Frakt vid köp över 1500 kr. Besök gärna vår hemsida för mer info och delar.
Prisvärd Kinesisk segwaykopia, endast provkörd. Evbyte äldre moped typ Sachs, Zundapp. även fälgar storlek 19"-20" endast 5bultade. hålcirkel ingen betydelse. Maila eller ring, vid byte ange bytesvärde. Nu är jag trött på sambon tjat om att den står i garaget och bara är i vägen så nu sänker jag priset till 5000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.