Quantcast
Till salu inom: ”

zundapp moped säljes säljes

Zundapp moped
F
Alvesta
Zündapp

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer denna lyx zundapp som är totalrenoverad. Den har 4växladmotor med 17 bing och 2,3 hk cylinder.Runt vevparti,ks100 kopplings fjädrar. Stora avgassystemet. 65watt brytarlöst bosch elsystem med laddbart batteri. (laddare medföljer) Nytt drivpaket,sittdyna. Nya stötdämpare,hjullager,kedjeskydd mm. Med andra ord! En zundapp som är klar till vårens alla turer. Hör av er för mer info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
CBR 929 00/01 med ca 2400mil i nerplockat skick men inne i registret sv såld,inga skador på ram sving hjul mm. Krävs lite jobb o tid som jag nu fattat man inte har köpt till cbr 1000rr bakdel,avgassystem,mm som medföljer,även slipon vid sidan om. Allt är komplett motor mm men ligger löst. Det som fattas är tank men allt annat skall finnas.Perfekt fighter objekt som kan bli bra med cbr 1000 bakdel. Kan ta byte fin moped zundapp/dakota Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mopeden är i mycket bra skick, har varit helt nerplockad och allt är genomgånget / renoverat. För mycket gjort vid den för att skrivas i annonsen, ring istället för mer info. Allt fungerar som det ska. 3-växlad motor, lätt justerad originalcylinder, gör 57 km/h enligt GPS. Helt enkelt en kanonmoped som är redo för många härliga mil. Pris: 14000kr eller högstbjudande, ev byte. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Flakan har blivit stående pga andra transport medel. Maskinen går fint, stark å pålitlig. Motorn är en Zundapp, Ramen är breddad för att denna skulle få plats (Se Bild) 3-växlads fotväxel. Flaket är i Ek-trä. En praktisk ram medföljer som gör det lättare att packa saker på flaket.(se Bild) Pris: 10 000kr Mopeden finns i Södertälje Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en gammal Zundapp ks50 Från är runt 70/80 tre växlad svart kant motor se bild, går bra finns lite små fix t.e.x lite el behövs kopplas i Snygg model, En riktig Puch Dödare i sin dag, Härlig moppe at åka på lite vedbod trimmad går cirka 50, är alltså en gammal bruksmaskin som funkar bra men som har sina skavanker Jag har haft roligt med denna moped många sommrar, Tror inte det finns så många av dom här kvar, kan tänkas gå ner lite vid snabb och smidig affär