Quantcast
Till salu inom: ”

zundapp ks50 1977 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Zündapp KS50 byggd på en ram från 1977. Mopeden är helt nyrenoverad och bara testkörd. 4-växlad motorn, Brytarlöst tändsystem, har en portad cylinder på Ca: 2,9 hp samt en 17mm bing förgasare (en liten detalj med förgasaren är att den har en litet chockhandtag uppe vid gasrullen), drevning 16/38. mycket nya delar och för att nämna något så, Sadel, CDI-box, voltregulator, Bakdäck av den bredare typen, Och en hel del annat. Blinkerskablar ligger dragna för den som ev. vill sätta på dessa. indikatorlampor i mätarhuset har ingen funktion, är inte inkopplade, dock så är det ljus såväl i varvräknare som hastighetsmätare. Vad gäller exaktheten i vad varvräknaren visar, garanterar jag inte !!!!!! Prutad och klar.
Hej. Har en zundapp till salu. Är ett litet renoverings objekt. Mest montering/plocka ihop. Alla kåper finns. Sitter troligen en 7,5a på den med 17mm Bing. Kan årdna fler kort efter kontakt Ring eller sms eller mejl vid frågor. Jobbar skift, så svarar jag inte lämna namn o nummer. Svara INTE på dolt nummer!!!! Förstår bara svenska. . 5000 eller bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mopeden för är sugen på något annat Renoverad förra vintern så är påkostad med nytt krom överallt ny sadel nya handtag ny baklampa som slutat funka av okänd anledning nytt 12 kugg och ny kedja Trimmad med småportad 50cc supertherm bing 17 me ställbart och jamarcol openflow som sitter på en treväxlad motor den går som ett spjut och toppar 70-75 bytes mot derbi senda eller rieju rrx eller mustang mamba elr nåt annat spännande
svensksåld zundapp ks50 1977 i bra fungerande skick sista årsmodellen med ekerhjul. 070-3773773.
Ej nyare än 1977. Skall ha ekerhjul