Quantcast
Till salu inom: ”

bottenplatta till louis vuitton väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1. Chloé väska med detaljer i guld. Köpt i en vintagebutik i Milano 2010. Pris: 199:- 2. MIU MIU väska med avtagbar strap. Köpt i en vintagebutik i Milano 2010. Pris: 399:- 3. Louis Vuitton väska med detaljer i guld. Köpt i en vintagebutik i Milano 2010. Pris: 359:- Säljer några väskor från min garderob pga att jag ska flytta och behöver rensa lite. Tänkte att de kunde göra någon annan tjej lycklig :) Samtliga väskor är sparsamt använda. Eftersom de är köpta i en vintagebutik i Milano kan de vara original. För mer info kontakta mig via mail. Vänliga hälsningar, Sofia
Väskan är mycket rymlig och passar till det mesta. Den är sydd i det klassiska monogrammönstret och har en stadig bottenplatta i läder. Axelremmen i läder är ställbar. Mått: höjd 38cm, längd 34 cm, bredd 15 cm. . Ett par sprickor finns på läderdetaljerna, något som kommer med åldern. -på skinnet på väskans undersida finns ett tunt svart streck. Samtliga väskor är äkta vara, jag befattar mig ej med kopior. Eftersom det är vintageväskor så finns inga kvitton att tillgå. Bilderna är tagna för bästa resultat. Ni köper det ni ser på bilden. Väskan är 110% äkta och går att kolla upp i en LV butik. Önskar du fler foton så skickar jag gärna det. Svarar endast på mail eller Sms. Svarar inte på prutmail. Betalning sker gärna genom blocketpaketet /swish/eller posten rek som en säker betallösning. Köparen står för frakten
Helt ny Louis Vuitton svart lackväska, modell Alma. Köpt i Egypten. Svart sammet inuti. Ett innerfack med blixtlås samt två andra fack för mobil och dyl.Mått: 31 cm bred (bottenplatta). Höjd: 27 cm.Jag mejlar gärna fler bilder på väskan. Köparen står för frakten (ca 72 kr).
Klassikern Noé (Noe) formgavs redan 1932 och är idag en av LV:s "Icon bags". Just det här exemplaret tillverkades i Frankrike 1988. Nu hoppas jag att någon annan vill ge väskan ett nytt hem och ett värdigare liv (just nu ligger den bara i garderoben och ger mig dåligt samvete). Väskan är mycket rymlig och passar till det mesta. Den är sydd i det klassiska monogrammönstret och har en stadig bottenplatta i läder. Axelremmen i läder är ställbar. Mått: höjd 34 cm, längd 26 cm, bredd 19 cm. Skick: det finns vattenfläckar på den nedre läderkanten samt på bottenplattan och sprickor på den övre läderkanten, i övrigt i mycket fint skick (alla sömmar, spännen och öljetter är hela, canvas och foder är hela och rena). Lädret har fått den karaktäristiska mörka tonen och läderbandet som väskan knyts med har blivit härligt mjukt. Jag möter gärna upp vid LV-butiken för verifiering av väskans äkthet. Väskan kan även skickas med exempelvis Schenker eller Postens Skicka lätt (båda dessa alternativ är spårbara). Maila/sms:a gärna för fler bilder!
Säljer nu några av mina väskor från Louis Vuitton. Självklart är samtliga varor äkta vilket kan intygas av butiken. Louis Vuitton Neverfull PM. Den minsta storleken av Neverfull-väskorna. Har fått en vacker gyllenbrun patina och är i fint skick. Finns bläckfläckar på botten i väskan. Antingen kan man lämna in väskan i butiken och byta foder eller använda den bottenplatta jag har köpt och då syns inte fläckarna särskilt mycket. I övrigt är fodret fräscht. Pris 3700kr (Nypris i butik 8650kr) Louis Vuitton Bandouliere 50 SÅLD! - Resväskan som sväljer allt. Underbar väska som också den har fått en gyllenbrun färg. Passar perfekt som handbagage, resväska, träningsväska mm. Med axelband och nametag. Inga fläckar på lädret eller i fodret så den är i fint skick. Pris 6000 kr (Nypris i butik 12 500kr) Plånbok från Louis Vuitton. SÅLD! Plats för fyra kreditkort, sedlar och myntfack. Har släppt lite i sömmen för ett av korten. Finns inte kvar i sortimentet länge men plånböckerna från LV kostar från 2900 kr och uppåt. Pris 900kr Finns fler bilder på väskorna och plånboken. Möts upp vid Stureplan under kontorstid eller i Stureby på kvällar och under helgen.