Allt till salu inom "louis vuitton neverfull"

Sortering:
Lessebo
3 dagar

Louis Vuitton

350 kr
Blocket.se
Linköping
8 dagar

Louis Vuitton Neverfull MM

10 000 kr
Blocket.se
22 dagar

Louis Vuitton Neverfull GM

17 000 kr
Blocket.se
2 månader

Chanel Classic Large Röd

65 000 kr
Blocket.se
Österåker
2 månader

Louis Vuitton Monogram Neve...

16 500 kr
Blocket.se
Haninge
3 dagar

Louis Vuitton Outdoor messe...

12 000 kr
Blocket.se
Lessebo
3 dagar

väska

999 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Louis Vuitton Neverfull GM (största)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer min LV Neverfull GM (största av de 3 varianterna) köpt på Louis Vuittons butik i stockholm sommar 2011. kvitto finns. Gör en garderobsrensning och har ingen användning för denna. Den är sparsamt använd har en liten fläck på bottens insida. Skinnet har mörknat och blivit ljust mörkbrunt Nypris 5050:- Mitt pris 4000:- kan disskuteras vid snabb affär Fler bilder finns att få, kvitto och dustbag medföljer såklart
4 000 kr
Blocket.se

Louis Vuitton Neverfull MM

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej Säljer min LV Neverfull mm som jag köpt här på blocket pga att ändrade mig och vill ha en annan modell. Den är väldigt fin och välvårdad. Orginal. Kvitto finns ej, därav det låga priset. Väskan är paketerad och kommer i sin dustbag. svarar endast på mail och maila endast om ni är seriösa. Lämna telefonnummer så ringer jag upp. Så länge annonser finns kvar är väskan kvar.
2 500 kr
Blocket.se

Louis Vuitton Neverfull GM Monogram

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer min underbara neverfull i den största modellen i det klassiska mönstret monogram, väskan är lite mer än 2 år gammal och är köpt i butiken på birgerjahlsgatan i stockholm . Inga skavanker och är använd väldigt lite så väskan är i väldigt bra skick och har fått sin underbara honungsbruna färg . fler bilder finns , maila . Datumkod är SP0151 kvitto och dustbag medföljes NYPRIS: 6300kr MITT PRIS: 4500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Arjeplog

Louis vuitton neverfull handväska

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Nu ska jag sälja min louis vuitton neverfull mm som jag har haft i 1 år men den är väldigt fin. Den är köpt på Saks Fifth Ave i USA mars förra året. Finns fler bilder om ni vill se men skicket är väldigt bra och har tagit väl hand om den Storleken är 32x28x17 Jag köpte den för 897 dollar ca 5400kr svenska mitt pris är 2500kr då den är 1år och använd. Kvitto dustbag och kartong medföljer Vid intresse skicka bara ett mejl då jag ej äger en mobil.
2 500 kr
Blocket.se

Louis Vuitton Neverfull GM (Monogram)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Innan du eventuellt mailar mig om att få köpa väskan så läs hela beskrivningen! :) Jag har en helt ny, oanvänd, original Louis Vuitton Neverfull GM (största modellen). Jag fick väskan som en present och vill gärna byta den till en Louis Vuitton Neverfull MM för att jag redan har så många större väskor. Väskan är som sagt i toppskick och är väldigt rymlig och praktisk! Maila gärna!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj