Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton neverfull säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer min LV Neverfull GM (största av de 3 varianterna) köpt på Louis Vuittons butik i stockholm sommar 2011. kvitto finns. Gör en garderobsrensning och har ingen användning för denna. Den är sparsamt använd har en liten fläck på bottens insida. Skinnet har mörknat och blivit ljust mörkbrunt Nypris 5050:- Mitt pris 4000:- kan disskuteras vid snabb affär Fler bilder finns att få, kvitto och dustbag medföljer såklart
Hej Säljer min LV Neverfull mm som jag köpt här på blocket pga att ändrade mig och vill ha en annan modell. Den är väldigt fin och välvårdad. Orginal. Kvitto finns ej, därav det låga priset. Väskan är paketerad och kommer i sin dustbag. svarar endast på mail och maila endast om ni är seriösa. Lämna telefonnummer så ringer jag upp. Så länge annonser finns kvar är väskan kvar.
Säljer min underbara neverfull i den största modellen i det klassiska mönstret monogram, väskan är lite mer än 2 år gammal och är köpt i butiken på birgerjahlsgatan i stockholm . Inga skavanker och är använd väldigt lite så väskan är i väldigt bra skick och har fått sin underbara honungsbruna färg . fler bilder finns , maila . Datumkod är SP0151 kvitto och dustbag medföljes NYPRIS: 6300kr MITT PRIS: 4500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu ska jag sälja min louis vuitton neverfull mm som jag har haft i 1 år men den är väldigt fin. Den är köpt på Saks Fifth Ave i USA mars förra året. Finns fler bilder om ni vill se men skicket är väldigt bra och har tagit väl hand om den Storleken är 32x28x17 Jag köpte den för 897 dollar ca 5400kr svenska mitt pris är 2500kr då den är 1år och använd. Kvitto dustbag och kartong medföljer Vid intresse skicka bara ett mejl då jag ej äger en mobil.
Innan du eventuellt mailar mig om att få köpa väskan så läs hela beskrivningen! :) Jag har en helt ny, oanvänd, original LouisVuitton Neverfull GM (största modellen). Jag fick väskan som en present och vill gärna byta den till en Louis Vuitton Neverfull MM för att jag redan har så många större väskor. Väskan är som sagt i toppskick och är väldigt rymlig och praktisk! Maila gärna!