Quantcast
Till salu inom: ”

äldre linneskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ett äldre linneskåp med 6 hyllor. Det fattas 2 lådor i högra delen. En hylla är istället för en låda. Översidan är något fuktskadat så att fanéret har släppt såsom en av bilderna visar. Varan finns för närvarande i Stjärnhov/ Södermanland, men vi kan kostnadsfritt frakta den till vår butik i Bromma. Skick: Finns som sagt fuktskador på översidan. På höger dörr syns att det har runnit vatten. Lite slitage, men för övrigt i gott skick. Mått: Bred 130 cm, djup 45,5 cm, höjd 103 cm. Uppge artikelnummer 7685.
Äppelskänk i ek, 30-tal, tung och gedigen. längd 148 cm höjd 118 cm djup 54 cm 2500 kr 30-tals soffa med snidade trärosor och gammelrosa sammetstyg. Tyget är i fint skick och sitsen är välbehållen. bredd 180 cm höjd 100 cm djup 85 cm 2000 kr Emmafåtölj med rosa sammetstyg. En liten spricka i tyget närmast stolsryggen på ena sidan. höjd 80 cm bredd 60 cm djup 80 cm 700 kr Välkommen att höra av dig vid intresse! Ring hellre än att maila, då jag inte kollar mailen så ofta. Vänliga hälsningar Lotta 073-669 4850 eller 08-580 13436 sideboard emmastol fåtölj gammal linneskåp buffe buffé skåp
Linneskåp / Skänk. Äldre modell, vet inte årtal men den har funnits i släkten LÄNGE. nu har ingen plats för den och det är dags att säga hej då. Den sväljer otroliga mängder linne, sängkläder och även DVD filmer :) Höjd; 115cm, bredd; 140cm, djup; 46cm. Det är otroligt väl bevarat för att vara ett äldre skåp, självklart finns det skavanker och nötningar, men lacken är superfin! Har sett MÅNGA liknande skänkar men aldrig någon så välbevaren. Måste ses då bilderna absolut inte gör skåpet rätt... dålig kamera + dåligt ljus Jag tänker mig 1200kr för skåpet, BVSA. Finnes på Nydalahöjd i Umeå. /John
Brunt linneskåp av äldre modell säljes för 500 kr. Fint ådringsmönster i dörrar och lådor. Bredd: 112 cm Höjd: 137 cm Djup: 40 cm. Databord med utdragbar hylla för tangentbord säljes för 100 kr. Svart skrivbordsstol på hjul 80 kr. Jag nås enklast via mobilen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Trivsam, bra planerad 3:a i Hässelby Gård. Vardagsrum och kök med bra utsikt. Liten balkong från vardagsrummet med eftermiddags- och kvällssol. Två sovrum belägna mot gård och liten lekplats. Lägenheten renoverad år 2013. Nyligen tapeserat vardagsrum o alla sovrom. Hall o badrum samt toalett målat.Lägenheten har 2 toalett!! Finns möjlighet att hyra garage eller förhyrd parkeringsplats utomhus (separat kö). Närhet till tunnelbana, buss, närtrafik, dagis och skolor. Lugnt område med trevliga grannar, både äldre och barnfamiljer. Klädkammare i lägenheten. Källarförråd som hör till lägenheten. Fasta garderober och linneskåp i hallen o sovrummarna. Grovsoprum i källaren. Hyresvärd Lännaholm.