Quantcast
Till salu inom: ”

äpplen självplock stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vid mitt lantställe i en liten by i Siljans-trakten plockar jag inom kort några lådor med utmärkta äpplen. I år blev de av ovanligt god kvalitét (bilden till den här annonsen är tagen på just de här äpplena). Äpplena är saftiga och mustiga. Tack vare den varma och soliga sommaren är de lite sötare än vanligt och har en kombination med en frisk syrlighet. Äpplena är handplockade. I vanliga butiker skulle äpplen av den här klassen kosta minst 20-25 kronor kilot. Mitt pris är 10 kronor per kilo. Jag räknar med att plocka och köra hem äpplena till Stockholm i mitten av oktober. Säkrast nås jag på eftermiddagar eller kvällar. Telefon: 0700-285040. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3st Äpple stolar i jugendstil, av robust konstruktion med coola dynor i grått ull-liknande tyg. Stolarna säljs tillsammans. Skick: Brukskick, vissa märken i den vita färgen men ger ett mycket fräscht helhetsintryck. Mått: höjd 100 cm Sitthöjd 47 cm B:45 cm D:48 cm Uppge artikelnummer 91398. Om företaget På ReFurns hemsida kan du boka möbler direkt utan köptvång. Vi hjälper också till att boka via mejl eller telefon men det är öppet dygnet runt via hemsidan och det är alltid först till kvarn att boka. Vi kör saker från lagret i Stjärnhov och Hemmesta till butiker i Stockholm. Då tillkommer 35 kr för tjänsten men det är inte köptvång. När det gäller Nyköping och Vagnhärad kontakta dem direkt.
Obesprutade äpplen, Åkerö och Ingrid Marie för självplock, 12:-kr/kg
Självplockning av fina äpplen och päron, bl.a. Cox Pomona. 3 kr per kilo, ta själv med något att plocka i. Ring mellan 16.00 och 20.00, ingen e-postkontakt.
Självplock av äpplen för 3 kr/kg Olika sorter. Fallfrukt för 50 öre/kg Finns i Stuvsta i södra Stockholm nära T-bana Rågsved