Quantcast
Till salu inom: ”

runda öl kylskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rostfritt kylskåp med elektronisk styrning och AntiFingerPrint. Skåpets rostfria yta är behandlat med AntiFingerPrint, som stoppar kladdiga fingeravtryck och smuts. Om temperaturen blir för hög eller om dörren lämnas öppen varnar kylen med ljus och ljud. Dörren är högerhängd och omhängbar, med längsgående handtag. Skönhetsfel: ånger Höjd 180cm Energiklass A+ Går ej att beställas över telefon. Välkomna in och titta på vad som finns. Alla varor säljes i befintligt skick och kontrolleras av köparen innan betalning. Varorna hämtas på Norrbackagatan 47B, Stockholm.
Lättplacerad vit kyl med smidigt format och låg energiförbrukning. Kylskåpet ger dig god överblick med belysning, och ett flexibelt och rymligt inre med flyttbara glashyllor och dörrfack. Det smidiga formatet gör att kylskåpet passar perfekt att ha på ställen med platsbrist, som t.ex. i stugan eller på kontoret. Kylskåpet är dessutom energisnålt och uppfyller energiklass A. Kylen har inredning som består av tre glashyllor, varav två är flyttbara och en frukt- och grönsakslåda. Den understa glashyllan fungerar också som lock till den transparanta lådan längst ned i kylen, och ger dina matvaror längre hållbarhet. På dörrsidan finns en rejäl hylla längst ned där du får plats med stora flaskor, tack vare de två mindre facken ovanför, och som kan justeras på höjden. I den översta hyllan finns också äggfackhållare. Skönhetsfel: buckla i dörren. HxBxD 83,8x54x60 Energiklass A Går ej att beställas över telefon. Välkomna in och titta på vad som finns. Alla varor säljes i befintligt skick och kontrolleras av köparen innan betalning. Varorna hämtas på Norrbackagatan 47B, Stockholm.
Kylskåp i modern design, högklassig funktion och låg energiförbrukning! Kylskåpet pryder sin plats i köket med härlig design, med en informativ LED-display. Multiflow-tekniken ser till att skåpet har en jämn och stabil temperatur, vilket dina matvaror mår bäst av. Dessutom uppfyller skåpet energiklass A+ och är mycket energieffektivt både för din och miljöns skull. Med gott om plats för dina matvaror, skåpet rymmer hela 350 liter, och väl upplyst kan du lätt skapa ordning bland dina livsmedel. De hopfällbara hyllplanen ger en flexibel interiör som anpassar sig efter dina behov. Du har dessutom flera generösa grönsakslådor, i transparent plast, för praktisk förvaring. Skönhetsfel: buckla i sidan. Höjd 180cm Energiklass A+ Går ej att beställas över telefon. Välkomna in och titta på vad som finns. Alla varor säljes i befintligt skick och kontrolleras av köparen innan betalning. Varorna hämtas på Norrbackagatan 47B, Stockholm.
Rostfritt kylskåp för restaurang, café och pizzerior. Helt nya med 2 års garanti. Lätt att byta list runt dörren. Rundade hörn inuti för enklare rengöring. Tre gallerhyllor ingår som är Gastronorm-anpassade 2/1. Mått (BxDxH): 680x810x2010 Volym: 600L Temp: +2°C till +8°C Kompressor: Zanussi Förbrukning: ca 2,9kw/24h Utförsäljning så länge lagret räcker! Beställ på www.gastrobutiken.se, betala med KLARNA 14 dagar faktura! Se lagersaldo direkt på hemsidan! Omgående leverans på lagerförda produkter. Lager & Showroom i Kristianstad Öppettider: mån - fre: 08:00 - 16:00
Bardisken är rundad 165x165 klaffar på 35cm i ändarna som kan fällas in. 5 stolar + inbyggnads kylskåp och div. tillbehör bl.a öl glas ingår om så önskas.