Quantcast
Till salu inom: ”

örebro restaurang cafe till salu säljes

Tidigare annonser till salu

En Pizzeria/Restaurang mycket attraktivt beläget i Örebro Län. Rörelsen har funnits länge och alltid lika välbesökt genom åren. Köket är stort och anpassat till kapacitet utöver det vanliga med mycket hög maskinellt standard. Lokalerna är ljusa och luftiga med en servering som rymmer närmare 70 sittplatser. Stor uteservering med gott om parkeringsmöjligheter finns. Rörelsen är godkänd av berörda myndigheter. -En mycket lönsam rörelse!! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Oms:ca 10 milj. Pris: 3.5 milj.(kan disk) ( viss finansering går att ordna ). ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: För visning och vidare info kontakta: Yasar E 070 5933233.
En Restaurang/pizzeria ligger i Odensbacken 2,5 mil utanför Örebro. Restaurangen är den enda på orten med rättigheter och jack vegas. Köket är väl tilltaget med goda arbetsutrymmen för bland annat dagens, a la carte och pizza. Serveringen har ca 70 platser inne med en permanent utesrvering på 30 pl. Verksamheten är godkänd av berörda myndigheter. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hyra: 10 500 kr/mån Säljes mycket förmånligt !!! Kontant insats 80 000 kr. Bef banklån att överta 240 000 kr. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: För vidare information kontakta: Gabriel 076 5603883
Tillfälle att förvärva en väletablerad Pizzeria/Restaurang med bra läge i större villaområde som fortfarande expanderar tack vare dels Örebro universitet och fler företag o bostäder. Denna verksamhet fungerar både som lunchrestaurang och en pizzeria i en avskild avdelning som har 30% utkörning endast i närområdet mycket hög del av omsättningen är pizza. Lokalerna är bra anpassade med ett stort kök och serveringsytor som är möblerade med 60 platser inne och en permanent uteservering med 30 platser. Hög inventarievärde, låga fasta kostnader, gratis parkering. Godkänd av berörda myndigheter. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hyra: 14 500 exkl. moms/mån Oms: Ring. Priside: Ring. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: För visning och vidare info kontakta: Yasar E 070 5933233.