Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade cyklar örebro säljes

Tidigare annonser till salu

Hej jag ska sälja min cykel , svart, crecent som vi köpte för runt 1,5 år sedan, fint skick och det är bara att den främre stänkskärmen gick av och den ligger imot däcket när man svänger. Men som sagt det kan den händige fixa. 1-7 i växlar och dom fungerar bra, jag har inga direkta mått till den men den är väll en cykel till en 12-13 åring. pris 1500 kr. Den gröna DBSen har sig några år på nacken men fungerar att cykla på, tror att någon växel ska fungera. det finns inge stöd och däcken behöver pumpas. En perfekt reserv-låne cykel. pris 250 kr
"Rescue Bike" För Campingplatser och liknade anläggning eller badplatsen. Skickar info vid intresse. Brandfilt, brandsläckare, första hjälpen mm. Bra PR för din anläggning? Med Rescue Bike placerad på välexponerad plats vid receptionen kan detta ge ett mycket godare intryck av Er hos incheckande gäster. Denna miljövänliga utrustning visar tydligt anläggningens engagemang till människors välbefinnande, säkerhet och trivsel. Leverans mot tillägg, kontant eller faktura. Nedsatt pris. *Tror ni blir först med denna cykel* Vi kan tänka oss att ge bort cykeln mot att vi får ta bilder och använda er som referens etc. Kontakta oss via e-posten!
Jag hyr ut min lägenhet under sommaren. Lägenheten är 33 kvm stor och fräsch. Den är fullt möblerad med platt-tv, internet, köksredskap m.m. Hyrs ut till en skötsam och djur- och rökfri person som inte har några betalningsanmärkningar. Lägenheten ligger vid Universitetet (3 minuter gång) och ca. 10 minuters avstånd till centrum (med cykel). Perfekta bussförbindelser till och från centrum och matbutik finns. I hyran ingår el, internetanslutning via stadsnätet, vatten och parkeringsplats. Hör av dig om du har frågor gällande lägenheten.
Lägenheten ligger i ett lägenhetshus med loftgång byggt 2008-2009. Tillgänglig från och med 4 juni - 1 sept. ordentligt kök och badrum. Tillgång till tvättstuga, cykelföråd, stort allrum, utegrillplats,mindre grönområde och bilparkering. Fullt möblerat med bl.a. dubbelbäddsoffa. 5min på cykel till city och 5min till universitetet. kontrakt upprättas enligt överenskommelse. Kan vid fortsatt intresse ta bilder. Så länge annonsen ligger inne så finns lägenheten kvar. Ring sen eftermiddag och framåt.
Hej! 14 tums barn-cykel,En spark-cykel.Bägge i bra skick. Cykel=200kr Spark -cykel=100kr Ring för mer info!